ΑΝΝΟΥΛΑ… BEAUTIFUL: ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε τη σημερινή ανακοίνωση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης σύμφωνα με την οποία «…Ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και των νέων αντιδημάρχων της πόλης, με συλλογική αλλά και σκληρή δουλειά καταφέραμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες σε 26 Σχολικά κτίρια.

 Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση…».

Συγχαρητήρια για την ετοιμότητα της νέας Δημοτικής Αρχής να διαχειριστεί τις εργασίες συντήρησης των σχολικών υποδομών, παραλείποντας όμως εντέχνως να αναφέρει ότι τα χρήματα για τις συντηρήσεις των σχολικών κτιρίων προέρχονται από το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ», καθώς και η ανάληψη της συγκεκριμένης εργολαβίας, αποτέλεσμα των ενεργειών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Ως γνωστόν στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ με την πράξη ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 100% χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και εθνικούς πόρους προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις συντήρησης και εξοικονόμησης ενέργειας την προηγούμενη τριετία αναβαθμίζοντας το σύνολο των σχολικών υποδομών και υιοθετώντας νέα φιλοσοφία στον τρόπο και το χρόνο λειτουργίας των εργολαβιών.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το έργο μας και δεν ζητούμε τα εύσημα από την νέα Δημοτική Αρχή. Ζητούμε να είναι περισσότερο σεμνοί και να μην καπηλεύονται το έργο μας, εμφανίζοντας το ως δική τους προσπάθεια. Η απόκρυψη της αλήθειας για τη δημιουργία θετικών εντυπώσεων εκθέτει και γελοιοποιεί, δείχνει μικροψυχία και έλλειψη οράματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × 2 =