ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΪ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ; ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΑΘΛΙΟΝ ΕΣΤΙ. –

Είδαμε και πληροφορηθήκαμε για μια ακόμη φορά μέσα από τις σελίδες του διαδικτύου, ορισμένες από τις δραστηριότητες της Δημοτικής Αρχής, για τις οποίες έχουμε παντελή έλλειψη ενημέρωσης από το γραφείο τύπου του Δήμου, ώστε να μπορούμε με την σειρά μας να ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα τους πολίτες. Προφανώς για λόγους ρεβανσισμού το γραφείο τύπου του δημάρχου στέλνει προκλητικά και επιλεκτικά τα δελτία τύπου στους «δικούς» του διαδικτυακούς και μόνο χώρους ενημέρωσης από τους οποίους κάποιοι “ψωνισμένοι” αιχμάλωτοι της αλαζονείας και του ναρκισσισμού τους,  τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο μοστράροντας και την φωτογραφία τους, για να βρίσκονται καθημερινά στην δημοσιότητα.

Παρά τις επανηλλειμένες διαμαρτυρίες μας για μεροληψία και  εμπάθεια, τόσο ο κατακτητής δήμαρχος όσο και το γνωστό συγγενολόι του 4ου ορόφου, εξακολουθούν την ίδια μοχθηρή τακτική αναβιώνοντας αλήστου μνήμες εποχές.

Το έχουμε ξαναπεί  και δεν θα πάψουμε να το λέμε ότι με το να λειτουργείς ετσιθελικά και με τσαμπουκά παρακωλύοντας  την επαγγελματική δραστηριότητα κάποιου που δεν σε στήριξε προεκλογικά, δεν σε κάνει δήμαρχο αλλά σατράπη.

Όσο για τις προσπάθειες των χερουβείμ και των σαλίγκαρων που από φόβο με κακοήθεια μας διαβάλλουν για να μας αποκλείσουν,  απαντώ με μια παραβολή: Ένας αητός βλέπει ένα σαλιγγάρι στη φωλιά του και έκπληκτος το ρωτά. “Καλά, εγώ για να ανέβω εδώ στην κορυφή του βουνού άνοιξα τα φτερά μου που είναι δυο μέτρα και πάλι κουράστηκα, εσύ πως τα κατάφερες μια σταλιά σαλιγγάρι;”  Και η απάντηση: “ Εσύ ανέβηκες ψηλά με τα φτερά σου, ενώ εγώ, με το σάλιο μου”

 Ηθικό δίδαγμα: Η “επαγγελματική επιτυχία” σε αυτήν τη χώρα έρχεται μέσω της γλώσσας και της δουλοπρέπειας.

αφήστε ένα σχόλιο


7 + έξι =