ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ MAKH ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΙΜΙΟΣ!

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες της οικογένειας Ψωμιάδη, ωστόσο αυτή τη φορά στην υπόθεση δεν εμπλέκεται ο Μάκης Ψωμιάδης αλλά η σύζυγός του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στο κατάστημα ρούχων, που διατηρεί στην Πλάκα, η σύζυγος Ψωμιάδη, Λένα, εντοπίστηκαν εκατοντάδες κομμάτια-απομιμήσεις μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Στο κατάστημα με την επωνυμία Psomiadis, μετά από έφοδο στα πλαίσια της επιχείρησης “Θησέας”, βρέθηκαν περίπου 1000 κομμάτια (ρούχα, τσάντες, φουλάρια, γυαλιά ηλίου, ζώνες, ρολόγια), που έφεραν το όνομα ή το σήμα κάποιας μεγάλης εταιρίας, ωστόσο δεν ήταν γνώσια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στα ράφια της επιχείρησης, υπήρχαν εμπορεύματα 28 πασίγνωστων διεθνών οίκων μόδας. Η σύζυγος Ψωμιάδη, φέρεται να έπαιρνε τα fake εμπορεύματα σε πολύ χαμηλή τιμή, ωστόσο όταν έφταναν στη χώρα μας, η τιμή αυτή…. αναπροσαρμοζόταν προς τα πάνω φυσικά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι είχαν πέσει θύματα της συγκεκριμένης πρακτικής, καθώς οι τεχνίτες της Τουρκίας έκαναν πολύ καλή δουλειά με αποτέλεσμα να μην φαίνεται σε καμία περίπτωση ότι πρόκειται για προϊόντα-μαϊμού.

αφήστε ένα σχόλιο


− 1 = τρία