«ΓΚΑΓΚΕΣ» ΠΑΝΤΟΥ

Του Μιχάλη Τζανάκη:  Η lady Gaga ήλθε είδε και απήλθε παίρνοντας μια γεύση από Ελλάδα. Έκανε κι αυτή την «αρπαχτή» της όπως αρπαχτές κάνουν οι πάντες σ’ αυτήν τη χώρα.

Δεν ξέρω αν πρόλαβε να παζαρέψει κανένα ακίνητο (βλέπε πρώην δημόσια παραλία ή στρατόπεδο) από το ΤΑΙΠΕΔ, για να επιταχύνει την επιδιωκόμενη «ανάπτυξη», αλλά ήταν ευκαιρία να το κάνει.

Τα ρεπορτάζ ικανοποιητικά, κυρίως αυτά που έγιναν το πρωί εκείνης της μέρας από φανατικούς «μουσικόφιλους» που έφτασαν εγκαίρως στην πρωτεύουσα προκειμένου ν’ απολαύσουν το ίνδαλμά τους. Βέβαια συγκλονιστικό γεγονός που δικαίως έγινε και είδηση αποτέλεσε η εμφάνιση της Gagaς περιτυλιγμένη τη «γαλανόλευκη» καθώς τόνωσε το εθνικό συναίσθημα, πράγμα που συνέλαβε άμεσα η υπουργός Τουρισμού (όπου τραγούδι και χαρά η … Βασίλω πρώτη) και έκανε τις απαραίτητες δηλώσεις για την περαιτέρω αύξηση του τουρισμού, προσερχόμενη στο Ολυμπιακό Στάδιο!!!
Αφήστε δε που αρχίζοντας σιγά – σιγά τα «πρωινάδικα» έχουμε και «παραλειπόμενα» της Gagaλότσαρκας στην Αθήνα που κατευνάζει το δίχως άλλο την ΕΝΦΙΑλγία, συμπτώματα της οποίας εκδηλώνονται σ’ όλη την επικράτεια. Άκουσα όμως την Τατιάνα πως η παρεχόμενη απ’ αυτήν «ενημέρωση» δε θα με μιζεριάσει(!!!)- τι λες βρε παιδί μου!!!- και τον Αντρέα της α-Παιδείας των 22.000 κενών που έγιναν 16.500 και «κλείδωσαν» στα 7.000 (άμα είσαι «μάγος» αυτά γίνονται- να μας διαβεβαιώνει δημοσίως πως τον … «διαβεβαίωσε» αρμοδίως ο … Στουρνάρας πως η οικονομία μας –λέει- είναι πια οκ., και μπορούμε ν’ απολαμβάνουμε συναυλίες τύπου lady Gaga και στο πιο έθνικ άμα λάχει!!!
Δεν ξέρω αν στη συναυλία παρέστησαν η Σοφία Βούλτεψη και η … Μισέλ Ασημακοπούλου γιατί αδυνατώ να πιστέψω πως οι συγκεκριμένες «σταρ» δε θα απόλαυσαν την … ομότεχνή τους Gaga. Αναμένω το σκανδαλοθηρικό έντυπο για τις λεπτομέρειες αφού Gaga με Gaga (δεν) σμίγει.
Άντε τώρα μέσα στην Gagamania να έρχεται «καπάκι» η διάσωση της 17μηνης που επέζησε του ναυαγίου νότια της Κρήτης και να σου χαλά την απόλυτη έκσταση της Gaga-κατάστασης που φτιάχνει ακόμα την … ψυχολογία των success-στοριτών. Πνίγηκαν και οι δυο της γονείς, οικονομικοί πρόσφυγες απ’ τη Συρία, και δεν πρόλαβαν να δουν τη… συναυλία, ούτε καν τη … δήλωση της υπουργού Τουρισμού, να ευφρανθούν λίγο!!!
ΚΡΙΜΑ…

Filed under: Uncategorized 
www.olympia.gr

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + 6 =