ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ…Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κάπου εδώ τελειώνει το παραμύθι του καλού παιδιού και του ευρωπαϊστή που θα φέρει νέα ήθη στην πόλη.

Ο νέος δήμαρχος Γλυφάδας   Γ . Παπανικολάου  δείχνει  να λειτουργεί ρεβανσιστικά  με συνέπεια  το γραφείο τύπου του Δήμου,  να στέλνει επιλεκτικά τα δελτία τύπου στους δικούς του διαδικτυακούς  χώρους ενημέρωσης.

Ο Ευρωπαϊστής νέος δήμαρχος έχει ως φαίνεται απωθημένα κι αυτό  γιατί δεν τον στηρίξαμε προεκλογικά, όμως, δεν πρέπει  να ξεχνάει  ότι είναι κι αυτός περαστικός  και  προπάντων δεν έχει το δικαίωμα  να μετατρέψει  τις υπηρεσίες του δήμου σε προσωπικό του  παραμάγαζο.

Αυτός ο κύριος με νοοτροπία κατακτητή, καθώς  και οι φωστήρες του  θα πρέπει  να γνωρίζουν ότι τα δελτία τύπου του Δήμου,  αφορούν καθαρά  τις δραστηριότητες του Δήμου που κρίνονται  απαραίτητες για την ενημέρωση των πολιτών και  σε καμία περίπτωση μεταξύ μας  συνεργασία. Ο αυταρχικός τρόπος που δείχνει να συμπεριφέρεται ο πολιτικά μικρός Γιωργάκης δείχνει εκτός των άλλων και πως αντιλαμβάνεται την λειτουργία των θεσμών, ακόμα αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι πίσω από το ταπεινό του χαμόγελο και το comment ca va, κρύβεται ένας πολιτικάντης που βρήκε  χώρο στην Γλυφάδα να ικανοποιήσει την αρρωστημένη του φιλοδοξία και την επαγγελματική του αποκατάσταση.

Κατά τη γνώμη μας ο νέος Μεσσίας της Γλυφάδας  με τέτοιες τάσεις ρεβανσισμού και εμπάθειας, μόνο κακές υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει στην πόλη.

Οι διαιρέσεις και τα καπετανάτα είναι πρακτικές άλλων εποχών που τις ακολουθούν μόνο οι ξεπεσμένοι πολιτικοί μασκαράδες.

Όμως μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Όσοι  ελπίζουν ότι μπορούν να μας απομονώσουν από τα δημοτικά δρώμενα είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Τσούχτρα

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ δυο = 3