ΓΙΑΟΥΡΤΙ … ΓIAKOYMATΟΣ: ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ!

Λύσεις για την καλύτερη λειτουργία του ανταγωνισμού με επίπτωση και στη μείωση των τιμών, όπως είναι η αναμόρφωση των συστημάτων διανομής και η δυναμική τιμολόγηση αναζητά το υπουργείο Ανάπτυξης.

Αυτό επισημάνθηκε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο υφυπουργός Γερ. Γιακουμάτος με φορείς της αγοράς γάλακτος και με θέμα το μερίδιο της συνεισφοράς τους, στην προσπάθεια της κυβέρνησης για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

«Το γάλα δεν είναι ακριβό, αλλά επειδή έγιναν παρεμβάσεις και δεν έπεσε η τιμή του πρέπει να δείξουμε όλοι την κοινωνική μας ευθύνη απέναντι στον λαό». Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος μετά τη συνάντηση, ενώ ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός και ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Γεώργιος Στεργίου τόνισαν ότι θεωρούν αυτονόητη την ανάληψη πρωτοβουλιών από κάθε επιχείρηση (παραγωγής γάλακτος ή λιανεμπορίου) που αντιλαμβάνεται τον ρόλο της στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

αφήστε ένα σχόλιο


4 + = οκτώ