ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΩΝ “ΣΩΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ” ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ

Αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες στην παράταξη του νέου δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου, είναι πρωτοφανές για τους Γλυφαδιώτες.

Οι “ρομαντικοί” και “ανιδιοτελείς” δημοτικοί σύμβουλοι της νέας δημοτικής αρχής, όπως σας παρουσιάστηκαν στην προεκλογική περίοδο, έχουν αναγάγει το “γλύψιμο” για μια θέση στη διοίκηση του Δήμου σε βαθμό πανεπιστημιακής μόρφωσης.

Σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που διαθέτουν το κινητό κάποιου βολευτή ή υπουργού, τον παρακαλάνε να μεσολαβήσει στον Παπανικολάου και να τον πείσει να τον “τακτοποιήσει” σε κάποια θέση στη διοίκηση, και αν γίνεται, να είναι έμμισθη.

Οι πληροφορίες που μας έρχονται από τα υπουργικά και βολευτικά γραφεία, είναι καθημερινής απασχόλησης και όταν μας ενημερώνουν με λεπτομέρειες για τα τηλέφωνα ή τις επισκέψεις των “σωτήρων της Γλυφάδας” προς τον υπουργό ή τον βολευτή, μας πνίγει η αηδία και η σιχαμάρα για το τι εκλέχτηκε ερήμην του λαού.

Ήδη μαζεύουμε πληροφορίες και τις ερχόμενες ημέρες θα σας έχουμε και τα ονόματα αυτών των “γυμνοσάλιαγκων” της δημοτικοπολιτικής ζωής μας.

Αλλά για να σας κεντρίσουμε την περιέργεια σας λέμε οτι “ολόκληρος” υπουργός που εδρεύει σε Πειραιά μεριά, έχει βάλει βέτο στον μικρό Παπανικολάου για να βάλει στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου τον “κολλητό” του επαγγελματία δημοτικό σύμβουλο, και ας τον βαραίνουν πειθαρχικά παραπτώματα στη Δικαιοσύνη. Σιγά μην κολλήσουν σε… λεπτομέρειες!!!!

Πηγή: notia-press

 

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 0