Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ – ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ

Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης κατάφερε το ακατόρθωτο.   Η απάντηση σε αυτούς τους μικρόψυχους που δεν θέλουν να γίνεται τίποτα σε αυτήν την πόλη είναι ότι το Νέο Κοιμητήριο είναι πια γεγονός. Όσοι “απελπισμένοι” πολιτικά αναίσχυντοι και ανερυθρίαστοι υποστηρίζουν θριαμβολογούν και μοιράζουν Φέι – βολάν και συνεντεύξεις ότι δήθεν η υπόθεση του Νέου Κοιμητηρίου είναι χαμένη και γίνεται μόνο για πολιτική εκμετάλλευση από μέρους του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη, δείχνουν μικρότητα και πολιτική ένδεια. Τα γεγονότα και οι χειρισμοί της Δημοτικής Αρχής τους διαψεύδουν κατηγορηματικά και καταδείχνουν ότι η υπόθεση του Νέου Κοιμητηρίου έχει πλέον λήξει. Το Νέο Κοιμητήριο είναι  γι αυτούς ο πολιτικός τους τάφος…

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έγγραφα απαντήσεις σχετικά με το Νέο Κοιμητήριο

Ως Δήμαρχος Γλυφάδας μετά το σκληρό και συνεχή αγώνα που δώσαμε τα τελευταία τρία χρόνια για τη δημιουργία του νέου Κοιμητηρίου και την επιτυχή έκβαση του, τη νομιμοποίηση του με το νόμο 4237/14, θεώρησα ότι ένα θέμα ιερό όπως αυτό, δεν προσφέρεται για θριαμβολογίες και παραταξιακή εκμετάλλευση.

Επειδή η στάση μου αυτή δεν έγινε σεβαστή και κάποιοι ανθυποψήφιοι μου βρίσκονται σε πανικό συνεχίζοντας να παραποιούν την αλήθεια, δημιουργώντας σύγχυση, θα ήθελα να δηλώσω στους Συμπολίτες μας ότι όλοι κρινόμαστε από τα έργα μας και τη συμπεριφορά μας.

Προς παύση της παραπληροφόρησης, της αλλοίωσης της αλήθειας και της δημιουργίας σύγχυσης, σας στέλνουμε προς δημοσίευση, τα ακόλουθα έγγραφα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ):

  • Αποδεικτικό παραλαβής φακέλου

  • Διαβιβαστικό έγγραφο προς Δ/νση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών

  • Διαβιβαστικό έγγραφο προς Ειδική Γραμματεία Υδάτων

Τα παραπάνω έγγραφα επιβεβαιώνουν την κατάθεση του πλήρη φακέλου (πλήρη τοπογραφική, γεωλογική και υδροτεχνική μελέτη καταλληλότητας και επάρκειας του χώρου) από το Δήμο Γλυφάδας στο ΥΠΕΚΑ σύμφωνα με τη δεύτερη παράγραφο του άρθρου 11 του Ν. 4237/14.

Με την ψήφιση του άρθρου 11 του νόμου 4237/14 επιλύθηκε οριστικά η χωροθέτηση του Νέου Κοιμητηρίου και οποιαδήποτε άλλη αναφορά σχετικά με το θέμα εξυπηρετεί μόνον μικροκομματικές σκοπιμότητες. Το νεκροταφείο Γλυφάδας υπάγεται στην ανωτέρω νομοθετική ρύθμιση και θεωρείται πλέον ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟ.

Για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ένα ζήτημα μέγιστης σημασίας για την Πόλη μας, όπως το Νέο Κοιμητήριο, δεν προσφέρεται για τη δημιουργία εντυπώσεων και την εξυπηρέτηση συμφερόντων στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

Η προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας απλώς εκθέτει κάποιους νεόκοπους σωτήρες της Πόλης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

apodektiko patalabhs fakeloy eggrafo 1 eggrafo 2

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + = 15