Amber Alert: Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά

Συναγερμός έχει σημάνει για τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον, που εξαφανίστηκε χθες 24/5 από την Κηφισιά. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει βγάλει Amber Alert κάνοντας λόγο για αρπαγή.

Το παιδί έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φόρμα, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

«Υπάρχει προστριβή, έντονη διαμάχη»

«Στην κατοικία του παιδιού εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας που φορούσε κουκούλα και τον πήρε. Έχουν ενημερωθεί οι αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορά μας γιατί είναι πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει της χώρας το παιδί. Το παιδί ήταν στο σπίτι με τη γιαγιά. Το παιδί άκουσε θόρυβο στην πόρτα, νόμιζε ότι είναι η μαμά, πήγε να δει ποιος είναι και αφαιρέθηκε από το σπίτι. Δυστυχώς, το σπίτι δεν είχε κάμερες, υπάρχουν κάμερες από τα γειτνιάζοντα σπίτια. Υπήρχε βανάκι, υπήρχε τουλάχιστον ένας άνδρας ηλικίας έως 45 ετών» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονόμου στο OPEN.

«Ο πατέρας έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας και είχε επισκεφτεί την Ελλάδα για την επιμέλεια του παιδιού, υπάρχει προστριβή, έντονη διαμάχη. Προφανώς προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες. Η έντονη αντιπαράθεση είναι προτεραιότητα να εξεταστεί» πρόσθεσε.

αφήστε ένα σχόλιο


5 × = δεκαπέντε