ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ: 77ΧΡΟΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 53ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Νεώτερα για το έγκλημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί στον Διόνυσο με έναν 53χρονο υπάλληλο του Δήμου να πέφτει νεκρός στο αμαξοστάσιο από πυροβολισμούς 77χρονου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης μετέβη στο αμαξοστάσιο και σκότωσε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι τον υπάλληλο. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία στον Άγιο Στέφανο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το αιματηρό περιστατικό είχε προηγηθεί έντονος διάλογος ανάμεσα στον δράστη και το θύμα, ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του Δήμου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν ο 77χρονος μπήκε στο γραφείο του θύματος ήταν παρών και ένας άλλος υπάλληλος στον οποίο είπε «βγες έξω, θέλω να πω κάτι στον Παναγιώτη».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του Δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε το σπίτι του.

Υπάλληλοι είχαν ελέγξει την καταγγελία αλλά δεν είχαν διαπιστώσει διαρροή ενώ για τη διαμάχη είχε ενημερωθεί ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Διονύσου.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + 4 =