Ο «ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ» ΓΙΑΧΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣΜΟΥ!!

Η «αποκαλυπτική» δημοσιογραφία του κώλου για μια ακόμη φορά ξεφτιλίζεται!!

Ο Ζαχαριάδης για μια ακόμη φορά έδωσε ρεσιτάλ  δημοσιοκαφρίλας, πλέκοντας το εγκώμιο του μικρού πολιτικά Παναγιωτάκη Γιάχου. Ο τοπικός δημοσιοκάφρος γνωστός σκευωρός στην θέα του 50ευρου είναι δυνατόν μέχρι και τον Πάσσαρη να τον πλασάρει για Άγιο.

Και επειδή αναφέρθηκε ότι η δημοτική αρχή σκιάζεται τον Γιάχο τον οποίο αποκαλεί και μπαρουτοκαπνισμένο εγώ θα απαντήσω ως εξής.  Ρε φιλαράκια πέρδεται ο πεθαμένος? Μήπως δεν έχετε πάρει χαμπάρι την  εντολή του Γλυφαδιώτικου λαού? Μήπως αυτό το εκκωφαντικό περίπου 80% σας λέει κάτι? Ρε πάτε καλά που θα μασήσει ένας τέτοιος δήμαρχος όπως ο Γιώργος Παπανικολάου από τις φαιδρότητες του Γιάχου που είναι πράγματι γραφικός μέχρι μεδούλι?

Για να τελειώνουμε από τις δημοσιογραφικές ανισορροπίες και κάθε λογής αβάσταχτης ελαφρότητας διάνοιες που προκαλούν μόνο γέλιο σάτιρα και σαρκασμό, ο Γιώργος Παπανικολάου «συνεχίζει» να δίνει καθημερινά απαντήσεις μέσα από τα έργα του. Δυστυχώς κάποιοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της διαφοράς αν κι αυτό είναι εμφανές και βγάζει μάτια. Είναι λυπηρό γιατί κάποιοι αντί να συμβάλουν για το καλό της πόλης,  επιθυμούν την όξυνση. Στον κ. Γιάχο μόνο το ρόπαλο λείπει για να παραστήσει τον θρυλικό Ηρακλή αφού στην σωματοδομή δεν διαφέρει σε τίποτα από τον μυθικό ήρωα.

Η σάτιρα καλά κρατεί!!

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε + = 13