500 και πλέον συμμετοχές στην Ορειβασία στον Υμηττό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Kάθε προηγούμενο ξεπέρασαν οι συμμετοχές στην  ορεινή πεζοπορία του 2013 που διοργάνωσε την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 11.00 ο αθλητικός τομέας του Δήμου μας. Η ορειβασία ξεκίνησε από το Πυροφυλάκειο και τερμάτισε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό.

Οι 519 συμμετέχοντες ηλικίας 4 ετών μέχρι 91 ανέβηκαν στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, άναψαν ένα κερί στον Προφήτη, απόλαυσαν τον καθαρό αέρα και  θαύμασαν την καταπληκτική θέα. Την φυσική ομορφιά ενίσχυσαν με τις χαρούμενες φωνές τους δεκάδες παιδιά  που οι γονείς τους τα έφεραν κοντά στη φύση και να δουν από κοντά το όμορφο άσπρο εκκλησάκι.

Οι συμμετέχοντες μετά από πρόταση, δέχτηκαν ομόφωνα αντί για κλήρωση στα προσφερόμενα δώρα (αθλητικά καπελάκια) να δοθούν  στο μεγαλύτερο σε ηλικία συμμετέχοντα και σε όλα τα παιδιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στάθης Γεωργούλας. Στην πεζοπορία έλαβε μέρος ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Λανδράκης, η Δημοτική Σύμβουλος Έρη Καραμηνά, η Διευθ/ντρια του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βάσω Καρακίτσου, ο προϊστάμενος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Τάσος Γουναρίδης. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο τομεάρχης αθλητισμού Στράτος Κάννος.

Επισυνάπτονται φωτό

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

foto 1 foto 2 foto 3 foto 5 foto 6 foto 7 foto 8 foto 9 foto 10

αφήστε ένα σχόλιο


δυο − = 1