4.000 ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΕΜΕΙΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραδόθηκαν σήμερα 4.000 σχολικά είδη από το Δήμο Γλυφάδας και την Ένωση Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς»

 

Τέσσερις χιλιάδες (4.000) σχολικά είδη παραδόθηκαν σήμερα στο Δ/ντή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, Ιωάννη Τσιγκούνη από την πρόεδρο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» Λένα Μαυρακάκη και την πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας και αντιδήμαρχο Διοικητικού Μαρία Βουγιουκλή.

Τα σχολικά είδη θα δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη και οι οικογένειες τους αδυνατούν να ανταποκριθούν. Η συγκέντρωση και στη συνέχεια η παράδοση των σχολικών ειδών είναι το αποτέλεσμα της εκστρατείας συγκέντρωσης σχολικών ειδών που πραγματοποίησαν το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Γλυφάδας και η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς».

Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Γλυφάδας καθώς και η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» ευχαριστούν θερμά τους συλλόγους και τις επιχειρήσεις της πόλης μας που δήλωσαν δυναμικό παρόν στην εκστρατεία την οποία και στήριξαν έμπρακτα οι: ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας, Σύλλογος Αρκάδων ο «Αρκάς», Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία», Σύλλογος Μικρασιατικών Γλυφάδας «Αργένον» , Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος « Παρθενών», Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ευρυάλης, Σύλλογος Φίλων Χορού & Παράδοσης, Σύλλογος Γονέων 6ου Γυμνασίου Γλυφάδας, Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Γλυφάδας, Ένωση Γονέων Γλυφάδας. Επίσης το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Μπάμπαλη Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Η Μάθηση», βιβλιοπωλείο « Σελίδα», βιβλιοπωλείο «Τo Φάσμα», «S.M. ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΕ», «ΜΑΧ STORES», « ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ STAGER».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

mayraki1 mayraki3

αφήστε ένα σχόλιο


8 × τέσσερα =