ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.

Για μια ακόμη φορά ο εμμονικός ενεργός συκοφάντης σε κατάσταση αλλοφροσύνης μου έστειλε το εξής μήνυμα όπου έχετε την ευκαιρία να θαυμάστε την ποιότητα του ανθρώπου που θέλει να δείχνει ευυπόληπτος κύριος και να λέγεται ενεργός δημότης (ήθελε να γίνει και Συμπαραστάτης του Δημότη τρομάρα του) .

Γιαννακόπουλος προς εμένα.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
tasosgian48@yahoo.gr
2.84.204.172

Υποβλήθηκε 09/01/2016 1:20 μμ

ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΗ ΓΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ.
ΑΙΣΧΡΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΝΗΡΤΗΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ.

———————————————————————————————————————————————————————–

Για μια ακόμη φορά ο Αναστάσιος Γιαννακόπουλος δεν έχει τον ανδρισμό να πει αλήθειες δείχνοντας έτσι πτυχές του χαρακτήρα του.

Για μια ακόμη φορά μέσα στον πανικό που τον έχει κυριεύσει καταφεύγει σε ευτελούς αξίας ψέματα και δικαιολογίες που δεν αρμόζουν σε άνδρες παρά μόνο σε «κόρες», αφού τα στοιχεία και οι αποδείξεις είναι τέτοιες που δεν παίρνουν ούτε ίχνος αμφισβήτησης.

Ο Γιαννακόπουλος, ένας εμμονικός ψεύτης και  συκοφάντης, προσπαθεί τώρα να αμβλύνει τις εντυπώσεις με ένα διορθωμένο δημοσίευμα που μου έστειλε την στιγμή που το πρωτότυπο είναι κρατημένο από πολλούς κατά δεκάδες. Η βιασύνη και η αλαζονεία του προκειμένου να δοξαστεί, έδειξε για μια ακόμη φορά ότι όσο ανώτερος θέλει να δείχνει τόσο κατώτερος γίνεται. Εξάλλου στην Γλυφάδα είναι γνωστός και στο πέρασμα του όλοι  φτύνουν τον κόρφο τους.

Ο Γιαννακόπουλος δεν αντέχει στην κριτική γι αυτό και επιδιώκει πάντα να τρομοκρατεί όλους όσους τολμήσουν να τον αγγίξουν με διάφορες μηχανορραφίες, με διάφορα ύπουλα τεχνάσματα, έτσι τις περισσότερες φορές από θύτης προσποιείτε το θύμα γι αυτό όπως θα δείτε με αποκαλεί εκβιαστή του, ισοπεδώνοντας με αυτήν του την τακτική με αυτόν τον τρόπο, την ανθρώπινη λογική. Στην τοπική κοινωνία είμαστε γνωστοί, γι αυτό και τον προκαλώ ως αχρείος που είναι, να βρει έναν τουλάχιστον όμοιο με αυτόν που να μπορεί να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του. ΕΝΑΝ

Ο Γιαννακόπουλος ένας αχρείος αλήτης και στυγνός συκοφάντης έχει δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα στην οικογένεια μου, όπως εξάλλου σε πολλές άλλες οικογένειες και παιδιά που έχουν κλάψει από τον εξευτελισμό και την λάσπη που έχουν υποστεί, κι αυτό δεν πρόκειται να του το επιτρέψω.

Εφεξής για κανέναν λόγο δεν πρόκειται να του χαριστώ, θα νοιώθει καθημερινά την καυτή ανάσα μου στο λαιμό του να τον καίει (φαντάζομαι να του αρέσει) και θα παίρνει τις απαντήσεις που του αξίζουν.

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 2