κατηγορία Παραπολιτικά

Τα σκατά λουκουμάδες δεν γίνονται: Η «αγορά» έχει και προϊόντα ακατάλληλα προς «βρώση»!!

Ο αναγνώστης ως καταναλωτής θα πρέπει να διαλέγει το μέσο που επιθυμεί να ενημερωθεί με εγκυρότητα και σαφήνεια. Όταν ανεξέλεγκτα ψωνίζει  από τη φτηνή δημοσιογραφία και τα παράγωγα της είναι αποκλειστικά και μόνον ο ίδιος υπεύθυνος για το προϊόν που επέλεξε.

περισσότερα

Τι λέει ο λαϊκός αφηγητής? Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Κάντε το όπως με τον Πολάκη

Kάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχολίασαν δημοσίως με αρκετά δεικτικό τρόπο

περισσότερα

ΕΟΔΥ: 1.498 τα κρούσματα σήμερα – 103 νέοι θάνατοι και 540 διασωληνωμένοι

Τα κρούσματα σήμερα 22/11 είναι 1.498 ενώ το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί 103 νέοι θάνατοι. και οι διασωληνωμένοι φτάνουν τους 540.

περισσότερα

Δήμαρχε, Ποιος να συγκριθεί μαζί σου: Οι Γλυφαδιώτες σε αγαπούν

Όσο κλείνουμε τα μάτια στα ψεύτικα προφίλ τόσο περισσότερο η πραγματικότητα θα εμφανίζεται παραμορφωμένη. Δεν  είναι δυνατόν να παρασυρόμαστε με τα κοπρογραφήματα που μας πλασάρουν  «θαρραλέοι» πληρωμένοι  αρθρογράφοι, ούτε και να γευόμαστε τα «λύματα» τους.

περισσότερα

“Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”. Αυτοδιαφημιζόμενοι “αρθρογράφοι” βγάζουν το κόμπλεξ των αφεντικών τους στάζοντας χολή!

Μια προσωρινή κίνηση συμβολισμού ασφαλώς παρεξηγημένη δεν είναι δυνατόν να φέρει την “Σταύρωση”. Κατανοώ απόλυτα και σέβομαι την όποια διαφορετική άποψη αλλά όχι την αχαριστία και τις ύβρεις. Στον άνθρωπ...

περισσότερα

Χάθηκε το φιλότιμο! Η διαφωνία είναι η επιτομή της Δημοκρατίας

Μια συμβολική κίνηση του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου όσον αφορά την μάσκα με τον Άγιο Βασίλη έγινε αφορμή για να ειπωθούν σχόλια που πραγματικά δείχνουν και το επίπεδο ορισμένων ανθρώπων. 

περισσότερα

Βαλτός… το πουλημενο τομάρι: Η αλητεία με τα χυδαία κιναιδογραφήματα δεν έχει όρια!

Βγήκε ένας νέος ψευτοπροφιλάκιας με 82 φίλους τώρα και βρίζει τον δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, με χυδαίες εκφράσεις. Πραγματικά χυδαίος.

περισσότερα

«Τhe Mάπες Show»!!

Αν πράγματι αληθεύει ότι στη παράταξη Θεοδοσόπουλου – Τζούβελη -_Γιάχου πολλά είναι τα μέλη που είναι δυσαρεστημένα γιατί δεν ανακοινώνουν τις αποχωρήσεις τους? Μήπως περιμένουν κάτι να αλλάξει?

περισσότερα

Έβαλε μπουγάδα ο Ζαχαριάδης: Τσάμπα το μαλακτικό, η μπόχα δεν φεύγει!

Όχι που μας πέφτει λόγος αλλά για να καταλάβει ο κόσμος τι σαπίλα υπάρχει και πως παίζονται από  ορισμένους τα παιγνίδια. 

περισσότερα