κατηγορία Παραπολιτικά

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ DEBATE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Πρόσκληση Debate

Με αφ...

περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ «ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ» ΓΙΑ ΝΑ “ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ” ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΝΔ!!

Όταν μια Αντιδήμαρχος βγαίνει και καταγγέλλει ότι υπάρχει ένα κύκλωμα «παπατζήδων» που εκμεταλλεύεται άνεργους και συμβασιούχους τάζοντας προσλήψεις και μονιμοποιήσεις, οι ΝΔ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα υποψιασμένοι και επιφυλακτικοί.

περισσότερα

ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ!!

Αναμένεται η απάντηση των δυο υποψήφιων.

περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ… ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ!!

Κύριε Βουγιουκλάκη, επειδή πολλές φορές σας έχουμε απονείμει ύμνους για το ήθος και την εντιμότητα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω και να μου απαντήσετε ώστε να πληροφορήσω με τη σειρά μου τους Γλυφαδιώτες,

περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!

Αγαπητές συναγωνίστριες και συναγωνιστές,
Αγαπητές ΟΝΝΟΕΔίτισες και ΟΝΝΕΔίτες,

περισσότερα

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΓΙΑΝΝΙΗΜ… ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να πω ότι εδώ και παρά πολλά χρόνια έχω στηρίξει με δεκάδες δημοσιεύματα μου τον Γιάννη Τζούβελη, αυτό όμως δεν πάει να πει ότι θα κλείσω τα μάτια μπρος σε γεγονότα που αμαυρώνουν και εξευτελίζουν την παράταξη της ΝΔ

περισσότερα

ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ!!

Ο συμπαθέστατος φίλος Γιάννιης  Τζούβελης έχει  άπληστο χιούμορ, αλλιώς δεν εξηγείτε όταν σουλατσάροντας τους καφενέδες  λέει ότι έχει βλέψεις για δήμαρχος.

περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ

Μαθαίνω ότι  κάποιοι  μεσ’ το πανικό τους επιδιώκουν να βάλουν στο «παιχνίδι»  και τον υποψήφιο βουλευτή της  ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο .

περισσότερα

ΣΤΟ “ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ” ΤΖΟΥΒΕΛΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Από το στρατηγείο  του Τζούβελη, ακούγονται φωνές,  μπινελίκια, απειλές, προφανώς γιατί κάποιοι βλέπουν ότι έρχεται η συντριβή, κι έχασαν την ψυχραιμία τους.

περισσότερα

Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟ “ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ” ΤΟΥ ΤΖΟΥΒΕΛΗ

Δεν πάτε να με μπλοκάρετε από εμένα θα ακούγονται αλήθειες. Και μην μου πει καμιά άπορη κορασίδα ότι όσοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Τζούβελη

περισσότερα