κατηγορία Παραπολιτικά

ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ “ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!!

Την καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά τα μιάσματα την δίνουν  οι πολίτες που γίνονται ασπίδα προστασίας για τον δήμαρχο της καρδιάς τους. 

περισσότερα

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛ?

Μέχρι τώρα πίστευα ότι αυτοί που κρύβονται πίσω από τα ψευτοπροφίλ μόνο γράφουν,  δεν φανταζόμουν όμως  ότι έχουν και την ικανότητα να μιλούν.

περισσότερα

“ΚΑΘΑΡΙΣΕ” Ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ!!

Πολλοί φίλοι με ρωτούν τι απέγινε σχετικά με την περιβόητη αυτοψία του τμήματος αυθαιρέτων της πολεοδομίας στην πολυκατοικία του Αν. Γιαννακόπουλου.

περισσότερα

ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Η αλητεία του Γιαννακόπουλου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και εναρμονίζεται στη λογική του διασυρμού και της διαπόμπευσης εκτοξεύοντας

περισσότερα

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΕΜΝΑ…ΘΑ “ΔΟΥΛΕΨΕΙ” Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιαννακόπουλε, η περίοδος χάριτος  έληξε. Αν για οιανδήποτε λόγο με προκαλέσεις ή αναφερθείς στο όνομα μου με ψεύδη και χυδαίους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, υπόσχομαι δημόσια

περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ “ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ” ΤΟΥ

Θυμηθείτε και θαυμάστε την ποιότητα του “ανδρός”. Δείτε τι έλεγε τότε ο Γιαννακόπουλος για τον Ηλία Ζαχαριάδη και αναρωτηθείτε για το πως αλλάζουν οι καιροί μπρος το κοινό συμφέρον. Είπα – Ξείπ...

περισσότερα

ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΣ… ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ

Μεγάλο νούμερο,  ενεργός πολίτης παραλιακού δήμου αφήνει την καλή του και τρέχει να φωτογραφήσει τις κάμερες  έξω από το δημαρχείο.

περισσότερα

Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ!

Ας μας πει ο Ζαχαριάδης ποια είναι τα 4 με 5 site που ξεκίνησαν αγαστή συνεργασία από την αρχή της θητείας του Παπανικολάου αλλά στην πορεία έκαναν πέρα?

περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

Τόσες πολλές ηλιθιότητες γιατί στερείται επιχειρημάτων μόνο ο Ζαχαριάδης θα μπορούσε να γράψει. Μεταξύ άλλων ο τοπικός μας Μπαξεβάνης  λέει ότι

περισσότερα

ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ: ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΣΠΗΣ, ΒΡΩΜΑΣ, ΜΠΟΧΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ!!

Έχει απασφαλίσει εντελώς ο Ζαχαριάδης και δεν ξέρει τι λέει. Τώρα τα χώνει σε κάποιον Αλέξη Μαρινάτο γιατί τόλμησε να κάνει ένα σάιτ.

περισσότερα