κατηγορία Παραπολιτικά

ΒΓΑΛΤΕ ΟΣΗ ΧΟΛΗ ΘΕΛΕΤΕ!!!

Όμως η αλήθεια δεν κρύβεται.

Σε αυτήν την  δημοτική αρχή δεν υπάρχουν Αντιδήμαρχοι αργόσχολοι και σουλατσαδόροι που περιμένουν να περάσει ο μήνας να πέσει το μηνιάτικο.

περισσότερα

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!! ΑΝΝΥ ΚΑΥΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ – ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

Όταν δεν έχουν κάτι να πουν, όταν δεν έχουν επιχειρήματα,  καταφεύγουν στη φτηνή αντιπολίτευση, τη συκοφαντία και το ψέμα.

περισσότερα

Ο ΤΣΕΤΟΥΛΑΣ… ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ: ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟ FB!!

Για τον τοπικό  Μπαξεβάνη ο λόγος.  Δεν μπορώ καταλάβω για πόσο μαλάκες μπορεί να νομίζει ότι είναι ο κόσμος και τους παραμυθιάζει τόσο χαζά και τόσο ξεδιάντροπα.

περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ – ΑΛΗΤΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!

Κύριοι για μια  ακόμη φορά θα πω ότι όσοι εμφανίζεστε φίλοι τους, υποβαθμίζεται την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά σας.

περισσότερα

ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ!!

Θέμα χρόνου η «αποκάλυψη» του ψευτοπροφιλάκια Μπραδήμα. Η γνωστή συμμορία της Γλυφάδας για μια ακόμη φορά υπέστη ταπεινωτική ήττα,

περισσότερα

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ!! ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΠΕΣ!!

Γιαννακόπουλε, αληθεύει ότι στους γονείς τις συμβίας σου Ι.Π έχεις υποβάλλει 16 μηνύσεις και 3 αγωγές;

περισσότερα

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ!! “ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ” ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛΑΚΙΑ ΜΠΡΑΔΗΜΑ!!

Για μια ακόμη φορά η λυσσαλέα προσπάθεια από τους εγκάθετους και τα κοινωνικά απόβλητα να πλήξουν τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου με συκοφαντικό δημοσίευμα δεν είχε αποτέλεσμα.

περισσότερα

ΓΙΑ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ!!

Γιαννακόπουλε, η αλητεία σου έφτασε μέχρις το σημείο εκτός από τα χυδαία κατάπτυστα σχόλια ακόμα και  για την οικογένεια μου να αναφερθείς αλήτικα, πρόστυχα και σε πρόσωπο που δεν βρίσκετε στη ζωή.

περισσότερα

«ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ»!!

Δεν έχει το Θεό του ο Γιαννακόπουλος. Είναι τόσο ανόητος που τσίμπησε  από  το σχόλιο μου όταν είπα ότι καλμάρισε μετά τη νέα φάπα που του υποβλήθηκε από τη δικαιοσύνη

περισσότερα

Ο ΦΟΒΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ «ΣΠΙΤΙΑ»!!

Το έχουμε ξαναπεί στις γυάλινες επιφάνειες, η λάσπη δεν κολλάει!! Νέο μήνυμα Γιαννακόπουλου που μετά την εις βάρος του τελευταία καταδικαστική απόφαση που του υπεβλήθη από το δικαστήριο ύστερα από μήνυση που του είχε υποβάλλει ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος  Παπανικολάου

περισσότερα