κατηγορία Παραπολιτικά

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ!!

Ενώ πριν λίγο καιρό ο ξεδιάντροπος Χαζαριάδης αποδοκίμαζε την σχέση που έχει ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου από το χαμαιτυπείο που διαχειρίζεται, σήμερα, αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα.

περισσότερα

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!!

Εκνευριστική πια η μετριότητα του «ελάχιστου» που νομίζει ότι «κουτσουλώντας »  θα βγάλει μεροκάματο.

περισσότερα

ΟΤΑΝ Η ΡΟΜΠΑ ΠΑΕΙ ΦΙΡΙ – ΦΙΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ “ΤΣΙΤΣΙΔΗ”!!

Ποιος σοβαρός άνθρωπος, ποιος σοβαρός αναγνώστης θα μπορούσε να δώσει βάση στα άθλια  λιβελογραφήματα, την ατάλαντη μετριότητα της δημοσιογραφίας του κώλου με τα καθημερινά κατασκευασμένα σκάνδαλα και τις συκοφαντίες του ψευτοπροφιλάκια Μπραδήμα κατά κόσμον Χαζαριάδη.

περισσότερα

«ΜΑΓΑΖΑΚΙ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!!

Τρέμουν στη θέα και μόνο του Γιαννακόπουλου που  κάνει αρμένικη βίζιτα στα γραφεία τους τον κερνούν καφεδάκι κι  αυτός τους γλεντάει.

περισσότερα

ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΠΟΤΑΠΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗΣ Ο ΚΙΝΑΙΔΟΓΡΑΦΟΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛΑΚΙΑΣ ΜΠΡΑΔΗΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΧΑΖΑΡΙΑΔΗΣ!!

Εκμαυλιστής των αρχών και των αξιών ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας κατά κόσμον Χαζαριάδης, πουλημένος, αθεράπευτα δολοπλόκος και συκοφάντης,

περισσότερα

ΠΟΥΣ-ΤΙΕΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΔΙΤΣΕΣ!!!

Το ήθος δεν ζυγίζεται με κριτήρια ποσοτικά, δηλαδή υλικά, αλλά ποιοτικά, δηλαδή άυλα. Δεν πηγάζει από έξω μας, αλλά από μέσα μας κι ο Στέλιος Κουρουπάκης είναι παράδειγμα ήθους και τιμιότητας, ανεκτίμητη αξία που χαίρει της εκτίμησης όλων..

περισσότερα

ΛΑΒΕ ΠΕΝΤΕ, ΑΥΝΑΝΙΣΤΑ ΜΠΡΑΔΗΜΑ!!!

Γλυφαδιώτες,  Δείτε την αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Δείτε πως μέσα από ψευτοπροφίλ κατακρεουργούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

περισσότερα

ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛ – ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ «Ο ΦΕΣΑΡΙΑΔΗΣ»!!

Ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας, αντί να παίζει με τις κούκλες του παριστάνει τον «κομάντο»… της δήθεν έγκριτης ενημέρωσης, εξευτελίζοντας με την πρόστυχη πένα του ανθρώπινες υποστάσεις, υπολήψεις και αξιοπρέπειες.

περισσότερα