κατηγορία Παραπολιτικά

ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ.

Δυστυχώς κάποιοι βρίσκονται σε σύγχυση ή εσκεμμένα διαστρεβλώνουν και παρουσιάζουν το άσπρο για μαύρο για να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.

περισσότερα

Η ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ… ΑΝΤΕΡΑ

Όσοι πιστεύουν ότι η ανοχή σημαίνει  αδυναμία κάνουν τρομερό λάθος. Ο Γιώργος Παπανικολάου έχει πολλά καντάρια….  άντερα, κι αυτό ας το κρατήσουν, άλλωστ...

περισσότερα

ΤΟΥ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ??? ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Τι να πει κανείς για έναν άνθρωπο που  καθημερινά πρωταγωνιστεί με το ψέμα την συκοφαντία και που με το αρρωστημένο μυαλό του δημιουργεί βέβηλες σκέψεις και  σενάρια μόνο και μόνο για να προβληθεί.

περισσότερα

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχει  καμιά αμφιβολία ότι ζούμε πλέον στον αστερισμό της παράνοιας , της αποχαύνωσης και της διαστρέβλωσης  της αλήθειας και της πραγματικότητας που δείχνει επακριβώς και την ποιότητα των ανθρώπων που δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό. 

περισσότερα

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ… ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Είναι κάτι σαχλοκουτσαβάκια που με απειλούν και νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να με τρομοκρατήσουν. Άντε λοιπόν να σας δω.

Σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα και αποκαλύψεις που θα συνταράξουν την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας,

περισσότερα

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ!!!

Για να είμαστε ξεκάθαροι  κι αγαπημένοι εμείς δεν πουλάμε εκδούλευση σε κανέναν και δεν έχουμε  καμία δουλειά να απαντάμε σε συκοφαντικά δημοσιεύματα που απευθύνονται σε Δημοτικούς Συμβούλους.

περισσότερα

Ο ΜΑΝΙΩΔΗΣ ΜΗΝΥΣΑΚΙΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ

Δείτε το νέο μήνυμα που λάβαμε από τον γνωστό δικομανή ο οποίος για μια ακόμη φορά θέλησε να μας δείξει το ηρωικό  του κατόρθωμα (πιθανόν για να μας εκφοβίσει) μετά από το νέο Show που έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης,

περισσότερα

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ: Η ΣΙΩΠΗ ΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΥΔΑIΟΤΗΤΑΣ

Η συκοφαντία και η λασπολογία είναι το καταφύγιο των θλιβερών σαλτιμπάγκων που κολυμπούν  στη λάσπη και στο λάκκο με τις ακαθαρσίες.

περισσότερα

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!

Τι έγινε Κύριοι;;;

Ποιοι από εσάς έχουν την ευθιξία την τόλμη και την παλικαριά να απαντήσουν στους  χαρακτηρισμούς που σας αποδίδουν;  

περισσότερα

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ

Στην προσπάθεια του για προβολή και δημοσιότητα ο Γιαννακόπουλος, μπερδεύει για μια ακόμη φορά την γραβάτα με τις κάλτσες  αφού εκτός του γνωστού θέματος των οικοπέδων Παπαδημητρίου όπου τα νήματα της συγκεκριμένης δικαστικής υπόθεσης έχει κινήσει  άλλος άνθρωπος,

περισσότερα