κατηγορία Παραπολιτικά

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Προκειμένου να πληροφορηθούν οτι οι Δημοτικοί σύμβουλοι που επέλεξαν να τους εκπροσωπήσουν, αλλού τυρβάζουν όλα αυτά τα χρόνια, ως προς το παρακάτω θέμα.

περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ: ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.

Την Κυριακή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές θεματικών αντιπροσώπων στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις καινούριες ενοποιημένες Νομαρχιακές Επιτροπές .

περισσότερα

Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΠΟΧΩΡΕΙ…

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης. «Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή» έριξε τη βόμβα, όπως άλλωστε το συνηθίζει τελευταία, σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις του,

περισσότερα

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ

Κύριοι της Τσούχτρας σε απάντηση στο μήνυμα αναγνώστη που δημοσιεύσατε για δήθεν σικέ διαδικασία στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, για να σταματήσει επιτέλους η έντεχνη παραπληροφόρηση από τον αναγνώστη ή την αναγνώστρια πρέπει όλοι να μάθουν τα εξής .

περισσότερα

ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ… ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ

Επειδή κάποιοι “θέλουν” να παρουσιάζουν τα πράγματα όπως κατά καιρούς τους συμφέρει, θα πρέπει για λόγους δεοντολογίας και μόνον να τους υπενθυμίσω ότι είμαστε οι πρώτοι που αναφερθήκαμε στο θέμα της υποψηφιότητας του Ευρωβουλευτή κ. Γ. Παπανικολάου στην Γλυφάδα.

περισσότερα

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΣΙΚΕ ….?? ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Με ξύλινη κάλπη που κατέφθασε κλειδωμένη !! διεξήχθησαν οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας . Παρά τις επίμονες προτροπές στελέχους της τοπικής Τ.Ο της Ν.Δ να ανοίξει η κάλπη, πριν την διεξαγωγή της ψηφοφορίας, για να διαπιστωθεί ότι η κάλπη είναι άδεια , οι εκλογές διεξήχθησαν

περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19- 11- 2013

περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Στον φίλο αναγνώστη πραγματικό δασοπυροσβέστη.

περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Επικεφαλής της Δημιουργικής Διαδρομής και Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Δίβαρης, την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε πλήθος συναντήσεων και παρευρέθηκε σε αρκετές συγκεντρώσεις.

περισσότερα

ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

Της Άννας Καυκά

Μεγάλοι ΝΙΚΗΤΕΣ της Κυριακής 3ης Νοεμβρίου ήταν:

περισσότερα