ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΙΟΣ? Ο ΣΗΜΙΤΗΣ!

Βγήκε και ο εκλεκτός κύριος Σημίτης μιλώντας στην ενδοπασοκική οπερέτα για να δώσει συμβουλές διακυβέρνησης!

Μα κύριε Σημιτη, αφού τα δικά σας παιδιά κυβερνούν, γιατί δεν τους δίνετε τις πολύτιμες συμβουλές σας; Αλλά ως φαίνεται κύριε Σημιτη, που έχετε το θράσος να δίνετε και συμβουλές, η στουρναρειος διακυβέρνηση ακολουθεί ευλαβικά τα όσα έμαθε στα χεράκια σας. Συνεχίζοντας το καταστροφικό σας έργο με περηφάνεια, αφού και εσείς δεν βρήκατε ουτε μια λέξη αυτοκριτικής παρότι τινάξατε την χωρα στον αέρα. Όσο και αν οι νταβατζηδες προσπαθούν να θάψουν τα περίλαμπρα κατορθώματα σας:
1. Το ολέθριο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. 67 δις ευρώ φτερούγισαν εκτός χώρας απο τους κατσαπλιαδες του εκσυγχρονισμού. Αντιλαμβάνεστε το ποσό σε σημερινές αξίες.
2. Το φαγοπότι των εξοπλιστικών, όπου υπουργοί και φύλαρχοι του εκσυγχρονισμού υποδούλωσαν τις επόμενες γενιές για να γεμίσουν τους λογαριασμούς τους στην Ελβετία. Ο “μαέστρος” Σημιτης δεν είχε καταλάβει βεβαίως τίποτα. Δανειζόταν νύχτα για να πληρώνει τους γερμανούς, προφανώς για να αποφεύγει το συζυγικό κρεβάτι…
3. Τα δις της Ζήμενς που μεταφράζονταν σε εκατομμυρια για το κόμμα και τις υπουργαρες τύπου Μαντέλη. Αληθεια, η μοναδική ομολογία του κυρίου Τσουκάτου οτι κουβαλούσε βαλίτσες στο ΠΑΣΟΚ του κυρίου Σημιτη, δεν θα φτάσει ποτέ στο ακροατήριο; Πασατέμπο χωρις απόδειξη να πουλήσεις, συλλαμβανεσαι.
4. Τα ασύλληπτα σουαπς της Goldman Sachs και ο τρόπος υπαγωγής της χώρας στην ΟΝΕ, γεγονός που πραγματικα μας τίναξε. Αλλά έκανε τους γερμανούς να θησαυρίσουν… Σουαπς που κάλυψε βέβαια το πουλεν του, υπόδικος πλεον, Γιωργος Παπακωνσταντινου ως ΥΠΟΙΚ…
5. Και η ολική υποδούλωση της χώρας με το χρεος που δημιούργησε αλλα και με το μεγα πάρτι που μεταφράστηκε σε μελλοντικό χρεος. Τα δισεκατομμύρια των Ολυμπιακών αγώνων και των εθνικών εργολάβων που θα έριχναν στα ταρταρα ακομα και την …κινέζικη οικονομία!
Ίσως να κάνουμε και λάθος. Τωρα που τα βάζουμε κάτω, φαίνεται πως η διακυβέρνηση της χώρας απο το 2009 και μετά, λες και ειναι στα έμπειρα χέρια του κυρίου Σημιτη… Εκ του αποτελέσματος μιλάμε.

olympia

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = έντεκα