ΌΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΧΕΣΜΕΝΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!

Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάρφη σκάρφη έτσι ώστε ο πολίτης να είναι ενημερωμένος για το ποιοι είναι αυτοί οι «αξιότιμοι» κύριοι που υποδύονται τους ιεραπόστολους την εντιμότητας για να υφαρπάξουν την ψήφο του, ζητούμε ευθέως και παλικαρίσια από τον κ. Θεοδοσόπουλο (αν και πιστεύουμε  πως δεν θα το πράξει) να μας απαντήσει δημόσια για ποιο καινούργιο μιλάει? Πως ο ίδιος εννοεί  την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια και τις ηθικές αξίες?

Πως μπορεί να μιλάει για το καινούργιο στη Γλυφάδα, όταν αυτό  είναι στην πραγματικότητα το πιο παλιό και το πιο φθαρμένο που υπάρχει! Ναι, Στέλιο Θεοδοσόπουλε, για σένα μιλάμε!! Που ξεκίνησες τον ψευτοαγώνα σου για Δήμαρχος στη Γλυφάδα με υπόγειο και σκοτεινό τρόπο, αλλά όλα θα έρθουν σύντομα στο φως…

Αλλά δεν μας λες Στέλιο Θεοδοσόπουλε, μια Μαριάννα που δουλεύει στο φαρμακείο σου μήπως την ξέρεις; Την υπάλληλό σου, κάτοικο Αργυρούπολης, που θέλει να κάνει κουμάντο στη Γλυφάδα….

Ένα πουλάκι μας σφύριξε λοιπόν ότι για ένα φεγγάρι είχε «τακτοποιήσει» στο Δήμο Γλυφάδας όχι έναν, ούτε δύο, αλλά εφτά συγγενείς της! Περιμένουμε, λοιπόν, κ. Θεοδοσόπουλε να μας πεις αν είναι αλήθεια ότι ο πρώην άντρας της, η αδερφή της, ο άντρας της αδερφής της, η κόρη της, ο σύντροφος της κόρης της, ο αδερφός του συντρόφου της και η κουμπάρα της, ήταν όλοι συμβασιούχοι στη Γλυφάδα! Και οι εφτά!! 

Πότε έγιναν όλα αυτά; Όταν εσύ, Στέλιο, ήσουν αντιδήμαρχος στη Γλυφάδα και είχες την πλήρη επίβλεψη όλων αυτών των ενεργειών! Πες μας λοιπόν, Στέλιο Θεοδοσόπουλε, έγιναν με τη δική σου μεσολάβηση οι προσλήψεις αυτές; Ήταν η αρχή για να συγκρουστείς με τη δημοτική αρχή και να φύγεις;;

Για ποια λοιπόν εντιμότητα και για ποιες ηθικές αξίες μπορείς εσύ να μιλάς? Έτσι κοιτάς να υφαρπάξεις την ψήφο του πολίτη?

Η ηθική Στελάκη δεν είναι ένα κουστούμι που το φοράς για να παριστάνεις τον κύριο και να κάνεις φιγούρα.
Είναι ένα ρούχο που το φοράς καθημερινά και σε χαρακτηρίζει.

Επίσης, όταν μιλάς για ηθική θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί όπως λέγεται, εκείνοι που κατ’ εξοχήν ηθικολογούν είναι οι πιο ανήθικοι.

Θα επανέλθω!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 6 =