ΨΥΧΩ… ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΤΖΟΥΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΚΟΜΗ

To ψυχωτικό δράμα τους ετοιμάζεται να πληρώσει πανάκριβα η χώρα. Επικίνδυνα ανερμάτιστοι, χωρίς αρχές, χωρίς συνέπεια λόγων και πράξεων, ξεπουλάνε τα πάντα για λίγες τζούρες εξουσίας ακόμη.Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο εθνικός ακρωτηριασμός θα είναι η συνέπεια των πράξεών τους. 
Ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τα πάντα, ότι άφησαν πίσω τους κάποιοι άλλοι προδότες πρωθυπουργοί και υπουργοί. Από την Ιόλη Πιερίδη
Θα θέλαμε να ρωτήσουμε αυτούς τους ανερμάτιστους που υποδέχθηκαν πρόσφατα τον Πρόεδρο του Ισραήλ εάν το Ισραήλ βρισκόταν στη θεση της Ελλάδας, εάν θα επέτρεπε τόση ξεφτίλα από το Σκοπιανό. Πόσο μάλλον εάν βρισκόταν στη θέση της Ελλάδας η Τουρκία. Εντρομος ο ανερμάτιστος Κοτζιάς διέρρευσε προς τα έξω τις απειλές για σφαίρες που δέχθηκε. Απειλές που είναι τρόπος ζωής για δημοσιογράφους αλλά και πολιτικούς. Απλά ο Κοτζιάς έντρομος από το μέγεθος της προδοσίας απόρροια ενός ανερμάτιστου εγώ μάς ενημερώνει ότι κινδυνεύει από κάποιον ψυχάκια όταν ο ίδιος αποκαλεί το όνομα του Μέγα Αλέξανδρου διεκδικούμενο!!!
Μιλάμε για ένα μπουλούκι ανερμάτιστων κατσιαπλιάδων που ξεπούλησαν τα πάντα και τώρα σαν σύγχρονοι εφιάλτες ετοιμάζονται να σφραγίσουν την μεγαλύτερη εθνική προδοσία και τον μεγαλύτερο εθνικό ακρωτηριασμό της μεταπολίτευσης.
Με τρόμο οι Ελληνες πολίτες άκουσαν και τον ανερμάτιστο Τσακαλώτο στον Alpha και συγκλονίστηκαν από την ανεπάρκειά του. Ενας υπουργός-πειθήνιο εργαλείο στα χέρια μιας Μέρκελ που παρακαλουθεί σοκαρισμένη τα αποτελέσματα της Deutsche Bank της Εθνικής Τράπεζας της Γερμανίας και επιχειρεί να την κρατήσει όρθια οδηγώντας την Ελλάδα σε φτωχοποίηση και διαμελισμό με την βοήθεια των Τσακαλώτων!
Ζημιές 2,2 δισ. ευρώ ανακοίνωσε η Deutsche Bank AG για το δ΄ τρίμηνο με τη γερμανική τράπεζα να καταγράφει ζημιές και στο σύνολο του έτους, συμπληρώνοντας τρία χρόνια αρνητικών αποτελεσμάτων!!!
Ειδικότερα, η τράπεζα ανακοίνωσε ζημιές 497 εκατ. ευρώ για το 2017, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που περίμεναν οι ζημιές να διαμορφωθούν στα 290 εκατ. σε δημοσκόπηση του Reuters.
Η Deutsche Bank ανακοίνωσε ότι εάν δεν είχε καταγράψει έκτακτες επιβαρύνσεις από τη φορολογική μεταρρύθμιση στις ΗΠΑ το έτος θα ήταν κερδοφόρο. Ειδικότερα, η τράπεζα κατέγραψε επιβαρύνσεις 1,4 δισ. ευρώ από την αξία των αναβαλλόμενων φορολογικών περιουσιακών στοιχείων. Χωρίς την επιβάρυνση, η τράπεζα θα είχε καταγράψει για το 2017 καθαρά κέρδη 900 εκατ. ευρώ.
Τα αποτελέσματα της Deutsche Bank έδειξαν ότι η εταιρεία “είναι σε σταθερή πορεία για να παράγει ανάπτυξη και υψηλότερες αποδόσεις παρά το δύσκολο περιβάλλον στις αγορές, τα χαμηλά επιτόκια και τις νέες επενδύσεις”, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος John Cryan σε ανακοίνωση.
Η τράπεζα ανακοίνωσε παράλληλα ότι τα έσοδα της υποχώρησαν 19% στα 5,7 δισ. ευρώ σε σύγκριση με περίπου 7 δισ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016..

triklopodia.gr

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + = 17