ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

«Ψήφισμα αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς του Δημόσιου Γενικού Νοσοκομείου του Ασκληπιείου Βούλας»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας στη συνεδρίαση της 15ης Απριλίου 2013 εξέδωσε ομόφωνα «Ψήφισμα αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς του Δημόσιου Γενικού Νοσοκομείου του Ασκληπιείου Βούλας» (αρ. πράξης 96/2013)

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας είναι κάθετο σε οποιαδήποτε υποβάθμιση , πόσο μάλλον σε πιθανό κλείσιμο , του μοναδικού δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος στη Νότια Αθήνα , σε μία συγκυρία και περίοδο που η υγεία είναι ζητούμενο για χιλιάδες συμπολίτες μας.

Θεωρούμε ότι χρήζει άμεσα γενναίας χρηματοδότησης και στελέχωσης σε νοσηλευτικό, επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό καθώς και σε πόρους προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες μίας τεράστιας περιοχής.

Ως Δήμος και ως συλλογικό όργανο των ΟΤΑ είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούνται οι κάτοικοι της περιοχής, με τη συνέχιση λειτουργίας του Ασκληπιείου Βούλας.

Θεωρούμε οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης ενός τέτοιου νοσηλευτικού ιδρύματος είναι σε τελείως λάθος κατεύθυνση και δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ενός πολιτισμού, μίας χώρας και ενός κράτους που πρέπει να προστατεύει τους πολίτες του.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε × = 30