ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ: ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Σκότωσε, άγνωστο πως, κομμάτιασε και έβρασε το παιδί του. Η απόλυτη φρίκη σε ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, κατακλύζει το πανελλήνιο, αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη καθώς οι διαστάσεις του αποτρόπαιου εγκλήματος έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. 
Ο 27χρονος Βούλγαρος είπε στους αστυνομικούς ότι η πρώην σύζυγός του αγαπούσε την 4χρονη περισσότερο από εκείνον. Έτσι αποφάσισε στο σκοτεινό υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, να σβήσει για πάντα το χαμόγελο του 4χρονου κοριτσιού. Οι σπαρακτικές φωνές και το κλάμα της μικρής Άννυ, τις ημέρες του Πάσχα δεν συγκίνησαν κανέναν… Γιατί πολλοί την άκουγαν να σπαράζει, όμως κανείς δεν το κατήγγειλε. 

Την 4χρονη άφησε ή ουσιαστικά εγκατέλειψε εκεί η μητέρα της για να πάει στη Γερμανία και το κοριτσάκι έζησε για λίγες ημέρες με τον βιολογικό της πατέρα. Και ο 27χρονος τυφλωμένος από ζήλια για την 25χρονη που τον άφησε ξέσπαγε καθημερινά πάνω στο ίδιο του το παιδί…
Οι αστυνομικοί λένε πως όλα αυτά είναι δικαιολογίες από έναν κυνικό, ψυχρό αδίστακτο άνθρωπο καθώς στη συνέχεια με απόλυτη ψυχραιμία και διαύγεια κατέστρωσε σχέδιο για να εξαφανίσει το μικρό αγγελούδι… «Το τεμάχισε στην μπανιέρα, το μαγείρεψε στην κατσαρόλα με ρύζι και στη συνέχεια σε διαφορετικές χρονικές στιγμές το πετούσε σε κάδους απορριμμάτων της περιοχής σαν αποφάγια…» είπε στους αστυνομικούς ο Βούλγαρος φίλος του Νίκι, που δεν άντεξε να κρατήσει μέσα του ένα τέτοιο μυστικό.

Εν τω μεταξύ,, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, αστυνομικοί με την παρουσία εισαγγελέα εισέβαλαν στο σπίτι της μητέρας της 4χρονης Αννυς, και την συνέλαβαν.

Στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία εμπλοκής της Ντμιτρίνα Μπορίσοβα, ωστόσο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε ρόλο στην συγκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης.

Η ίδια είναι σε τραγική κατάσταση, αποπροσανατολισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Χαρακτηριστικό είναι, πάντως, ότι, όπως μετέδωσε το Mega, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν στις έρευνες κάνουν λόγο για μια αποτρόπαια ανατριχιαστική πράξη έξω από κάθε νου, ενώ, επισημαίνουν ότι δεν θα βρεθεί ποτέ η σορός του άτυχου κοριτσιού.

αφήστε ένα σχόλιο


5 + οκτώ =