ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Τεράστιο θέμα εσωκομματικής τριβής έχει δημιουργηθεί με τον δημοτικό σύμβουλο και εκπρόσωπο  της Χρυσής Αυγής στην Γλυφάδα Σωτήρη Βοργιά για τον οποίο λέγονται και ακούγονται διάφορα. Από ότι έχουμε πληροφορηθεί σχεδόν όλα τα στελέχη της παράταξης του έχουν διαμαρτυρηθεί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής των Νοτίων Προαστίων για τις περίεργες πράξεις του Σωτήρη Βοργιά και αναρωτιούνται προς τι αυτή η αγαστή συνεργασία με τους εκπροσώπους αυτών που έστειλαν την ηγεσία του κόμματος στη φυλακή και την κόντρα του με την αντιπολίτευση.

Επίσης θα πρέπει να πούμε ότι η παράταξη της Χρυσής Αυγής στην Γλυφάδα δεν υφίσταται πλέον και είναι η μοναδική παράταξη που διέλυσε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από υπαιτιότητα του επικεφαλής της.

Έντονη η δυσαρέσκεια των φίλων της Χρυσής Αυγής που  πνέουν τα μένεα και αναρωτιούνται γιατί αυτή η επιλογή του κ. Σωτήρη Βοργιά;  Άραγε δεν υπήρχε ένα πιο αξιόλογο πρόσωπο να εκπροσωπήσει την παράταξη;  Εμείς πολύ σύντομα εντός των ημερών θα σας μεταφέρουμε τις “δράσεις” τον “Βίο” και την “πολιτεία” του εν λόγω κυρίου που ανεπιθύμητος από τις άλλες παρατάξεις κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των υπευθύνων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Χρυσής Αυγής και να βρίσκεται σήμερα επικεφαλής της.

αφήστε ένα σχόλιο


× δυο = 4