ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΑΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στη στροφή για δύο αδέλφια, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 15:30, στο 2ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου από Αταλάντη προς Καλαπόδι.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δυο αδέλφια, ο 21χρονος οδηγός και η 16χρονη αδελφή του, είχε κατεύθυνση προς Αταλάντη.

Ο οδηγός, σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο, αφού χτύπησε με σφοδρότητα στις μπάρες, έφερε τούμπες και κατέληξε εκτός δρόμου. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το μπροστινό μέρος του ασημί οχήματος μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το ΠΚ Αταλάντης με τρία οχήματα και διασώστες του ΕΚΑΒ με δυο ασθενοφόρα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα δυο άτυχα παιδιά.

Δυστυχώς, ο 21χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ πάρα πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η 16χρονη αδελφή του, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αταλάντης και στη συνέχεια στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ακρωτηριασμένη στα κάτω άκρα και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

 

newsbeast.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × 9 =