Το «party» πρέπει να τελειώσει ΤΩΡΑ!!!

Σε μία χώρα όπου η ανεργία των Νέων πλησιάζει το 60% και σε 450.000 οικογένειες δεν δουλεύει ούτε ΕΝΑΣ, υπάρχουν (ένθεν & ένθεν ) ανήθικα και απαράδεκτα ανθρωποειδή που εξακολουθούν να μας ληστεύουν από όπου μπορούν και όπως μπορούν!!! (Διπλάσιες καταγγελίες για διαφθορά το 2012)

Και εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας (ευτυχώς όχι όλοι) καθόμαστε στον καναπέ μας ρίχνοντας το φταίξιμο για όλα τα κακά που μας βρήκαν στην Τρόικα, κοιτώντας την πάρτη μας και συμμαχώντας, σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και με το Διάολο για το πρόσκαιρο προσωπικό μας όφελος, αψηφώντας τις συνέπειες !!!

Συνέπειες οδυνηρές που μαθηματικά μας οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση, σκοτώνοντας παράλληλα το μέλλον των παιδιών μας..

Με συνέδρια, ψηφίσματα και θεωρητικές τοποθετήσεις, χωρίς προτάσεις και λύσεις για άμεση πρόληψη και καταστολή, δεν καταπολεμιέται η ρεμούλα, η λαμογιά και η μίζα. Συμφιλιωθήκαμε με τη διαπλοκή και το «Μπαξίσι» και καταντήσαμε τα ταμεία του κράτους μας ένα βαρέλι γεμάτο τρύπες , κάθε τρύπα και μια σπατάλη, κάθε τρύπα και μία μίζα!!!

Ο νόμος του «ισχυρού» (διοικούντος) πρέπει να καταργηθεί και τη θέση του να πάρει ο «νόμος του πολίτη», ένας νόμος που θα μας προστατεύει από τις σπατάλες, τις μίζες και τις ρεμούλες, που θα υποχρεώνει τους διοικούντες να μας ενημερώνουν, για το που? και με ποια κριτήρια, ξοδεύουν τα χρήματα μας!!!

Η τσέπη μπορεί, προσωρινά, να είναι δική σας!! Αλλά τα δικά μας χρήματα είναι μέσα!!

 

Άννα Καυκά

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 5 = πέντε