ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ: ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΙΡΌΣ

Συνεχίζεται ο άστατος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου, με νεφώσεις και τοπικές βροχές από νωρίς το πρωί στα ανατολικά τμήματα της χώρας και στη συνέχεια στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Τα φαινόμενα σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και της Πελοποννήσου ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονά και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Βελτίωση του καιρού αναμένουμε από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 15 έως 25 και τοπικά 26 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 10 έως 24 στη βόρεια Ελλάδα, 12 έως 27 και τοπικά 28 στη δυτική Ελλάδα, 14 έως 22 στο βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 27 και τοπικά 28 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 5 και τοπικά στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24. βαθμούς.

Αττική

Στην Αττική αναμένουμε νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές και πιθανά καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς.

αφήστε ένα σχόλιο


− 2 = ένα