ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ «ΣΚΟΥΠΙΔΙ» ΜΟΛΥΝΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!

Εδώ είναι που λέμε ότι με δαύτον ευτελίσθηκε ακόμα και η …ευτέλεια. Γελοιοποιείτε και κανείς πλέον δεν του δίνει σημασία εισπράττοντας κάθε φορά την χλέπα του Γλυφαδιώτη που διασκεδάζει πια με τον περιβόητο ιεραπόστολο της εντιμότητας και της διαφάνειας, αρκεί και μόνο  να  θυμίσουμε ότι δεκάδες φορές είχε αναρτήσει ψευδή και ευτελή δημοσιεύματα κατά των δημοτικών συμβούλων που ψήφισαν για την απ’ ευθείας αγορά των οικοπέδων και μάλιστα είχε βγάλει ο ίδιος και αποφάσεις δικαστηρίων στέλνοντας τους στα “κάτεργα”.   Εδώ είναι ο ξεπεσμός  της δημοσιογραφίας. Μα καλά ένα έγκριτο δημοσίευμα ποτέ? .  Είναι οδυνηρό να χρειάζεται να δώσεις απαντήσεις στον τιποτένιο λαϊκισμό του ψευτοεκδότη – ψευτοδημοσιογράφου που πιστεύει ότι οι Γλυφαδιώτες θα φάνε αμάσητα τα «βρώμικα» που τους ταΐζει.

Για να τελειώνουμε γα μια ακόμη φορά με το βρώμικα ψέματα θα πρέπει να πούμε ότι:

 Ουδέποτε οι δημοτικοί σύμβουλοι κατηγορήθηκαν για δωροδοκία .

Όσο για τα «παραθαλάσια»  οικόπεδα της Μυκόνου που αφήνει υπονοούμενα για παράβαση καθήκοντος των δημοτικών συμβούλων που ψήφισαν για τα οικόπεδα  θα πρέπει να πούμε ότι:

 Από την διαδικασία είναι πλέον  αποδεδειγμένο ότι:  Η  δικαιοσύνη απεφάνθη ότι από την απ’ ευθείας ανάθεση αγοράς των οικοπέδων δεν προέκυψε καμία ζημία στον δήμο, αντίθετα η τιμή ήταν συμφέρουσα και επωφελής  για το δήμο.

’Οσο για την ζημία που υπέστη ο δήμος από την αδράνεια του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου όπως ψευδώς αναφέρει, κάποιος θα πρέπει να του πει ότι:

Από την απ’ ευθείας αγορά δεν προβλέπεται από τον νόμο η καταβολή εισφοράς από τους όμορους ιδιοκτήτες.

Κατόπιν τούτων θα πρέπει να γνωρίζει ο εκ Κολωνού ψευτοεκδότης – ψευτοδημοσιογράφος  που υποδύεται τον «αλόβητο» δημοσιογράφο στην Γλυφάδα ρουφώντας επί δεκαετίες το αίμα των δημοτικών συμβούλων και διοικήσεων εξευτελίζοντας τις αξιοπρέπειες όλων όσων αντιστάθηκαν στην ψυχολογική πίεση που τους ασκούσε με συκοφαντίες και ψεύδη μέχρι να βρει τρόπο να βγει το μηνιάτικο,  ότι η υπόθεση της δήθεν απιστίας δεν έχει παρά να τεθεί στο αρχείο.

Για μια ακόμη φορά ο έγκριτος δημοσιογράφος εισπράττει την χλεύη του Γλυφαδιώτη που πλέον τον έχουν πάρει στο ψιλό. Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στον τοπικό μας Μπαξεβάνη, πάντα  επιτυχίες, πάντα τέτοια.

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 − = τέσσερα