ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ: ΒΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ… ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ???

Χθες το απόγευμα πίνοντας καφέ με ένα φιλαράκι μου κάπου στη Γλυφάδα με έκανε να αισθανθώ πραγματικά αδιάβαστος και ανημέρωτος. Εσείς οι εκδότες και οι δημοσιογράφοι που παριστάνετε τα λαγωνικά κι οσφραίνεστε την είδηση μου λέει, οι  περισσότεροι από εσάς είστε κουτάβια, είστε κορόιδα.

Τον κοιτάω που γελάει και τον ρωτώ τι έγινε φίλε,  γιατί το λες αυτό.  Γιατί ψέματα είναι μου απαντά. Ξέρεις εσύ τι γίνεται στη Γλυφάδα? Τον κοιτώ. Οι περισσότεροι μου λέει ή δεν ξέρετε τι γίνεται γι αυτό και δεν γράφετε αλήθειες και γεγονότα, ή ξέρετε και την κάνετε γαργάρα γιατί δεν τολμάτε για διάφορους λόγους να αποκαλύψετε και να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας για την είδηση της σύλληψης ενός γνωστού Γλυφαδιώτη που θα αποτελούσε ίσως την είδηση της χρονιάς αφού και ο κόσμος θα το ευχαριστιότανε και συνάμα θα γέλαγε με την ψυχή του.

Άσε ρε φίλε του λέω στην Γλυφάδα όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε κι αν είχε γίνει κάτι με κάποιον όπως λες γνωστό  ο ένας με τον άλλον θα το μαθαίνουμε αμέσως, πες μου όμως, ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?

Γελώντας μου απαντά, ρε εσείς δεν ξέρετε την τύφλα σας. Άντε πάλι, βρε θα μου πεις τι ξέρεις γιατί με έχεις βάλει σε αγωνία. Τι να σου πω μου λέει, δεν είδα κανέναν σας να γράφει για την ξεφτίλα που υπέστη γνωστός Γλυφαδιώτης που το παίζει και σκληρός και ατσαλάκωτος.

Ρε συ του λέω  ίσως κάτι να μου έχει διαφύγει και είναι φυσικό να μην γνωρίζω τι κάνουν τόσες χιλιάδες πολίτες αλλά με βάζεις σε περιέργεια γιατί αν είναι γνωστός όπως λες κάτι θα είχε ακουστεί. Καλά μου λέει ο τύπος είναι γνωστός και για να σου αποδείξω ότι δεν την έχετε την πληροφόρηση ψάξε και βρες ποιος είναι αυτός που το παίζει σκληρός και συνελήφθη πριν λίγες καιρό και στο άκουσμα ότι κρατείται τάκανε πάνω του? Κόκκαλο, τον κοιτώ και δεν μπορώ να καταλάβω τι μου λέει γιατί πραγματικά δεν είχα ακούσει κάτι, δεν είχα κάποια πληροφόρηση.

Φίλε  ειλικρινά του λέω  με πιάνεις αδιάβαστο αλλά κάτι ακούστηκε μήπως μιλάς για κάποιον «εκδότη», αλλά εξ όσων  γνωρίζω κι αυτός δεν συνελήφθη. Όχι φίλε μου λέει, δεν σου μιλάω γι αυτόν, μιλάω για κάποιον  που θα είχε τεράστια σημασία αν ήξερες τι ακριβώς συνέβη.

Τον κοιτώ και πάλι απορημένος και του λέω πες μου τη ξέρεις,  μην με κρατάς άλλο σε αγωνία.  Άκου μου λέει αφού δεν έχεις αυτήν την είδηση που θα έκανε πάταγο στη Γλυφάδα δεν έχεις τίποτα. Πες μου ρε φίλε και με έσκασες, τουλάχιστον απάντησε μου τον ξέρω? Θα σε κρατήσω σε αγωνία μου λέει, αλλά οφείλεις να το ψάξεις να διασταυρώσεις όσα σου λέω για να μάθεις πως κάνουν το ρεπορτάζ. Ένα θα σου πω μου λέει, ξέρεις τι έπαθε αυτή η λούγκρα  όταν ο αστυνόμος του είπε να αδειάσει ότι προσωπικά αντικείμενα είχε στις τσέπες του για να οδηγηθεί στα κρατητήρια?  Ρε πες μου του λέω κι αρρώστησα, έσκασα.

Φιλαράκι μου λέει,  για να σε κρατήσω σε αγωνία θα σου πω μόνο τούτο,  παρότι μαθημένος  στον καθαρό αέρα της φυλακής αφού και παλαιότερα ήταν έγκλειστος στη ψειρού, αυτή τη φορά έτρεμε σαν το ψάρι και έντρομος φώναζε και εκλιπαρούσε τον αστυνόμο που τον είχε οδηγήσει στο κρατητήριο να του αλλάξει «σουίτα» γιατί αυτή μύριζε τσιγάρα και κατρουλιά?

Τι είπες ρε του λέω, ρε φίλε  πες μου ποιος είναι? Δεν θα σου πω τίποτα άλλο μου λέει, αλλά εδώ στη Γλυφάδα υπάρχουν παλιοί συγκρατούμενοι του που λένε ότι έχει πρόβλημα με τη λεκάνη του κι αυτό του από ότι λένε του δημιουργήθηκε  από τότε που έσκυβε να πιάσει το σαπούνι στα ντους όταν ήταν και πάλι φιλοξενούμενος στη ψειρού?  Ρε του λέω τι μου λες τώρα, πες μου γιατί με έσκασες.

Ανένδοτος ο φίλος μου απαντά, τράβα ρώτα και μάθε για να δεις πως γίνονται τα ρεπορτάζ και πως βγαίνουν οι ειδήσεις. Τελικά ήπιαμε τον καφέ μας, αλλά παρά την αγωνία μου δεν μπόρεσα να τον πείσω να μου αποκαλύψει το όνομα της «σκληρής» λούγκρας και ακόμα αναρωτιέμαι ποιος νάναι – ποιος νάναι?

ΥΓ Φίλοι μου αναγνώστες μήπως ακούσατε κάτι εσείς? Μήπως ξέρετε ποια είναι ή λούγκρα παριστάνει το σκληρό? Πάει κάπου το μυαλό σας? Βρε φιλαράκια αν ακούσετε κάτι ενημερώστε με, έτσι για να μου φύγει η αγωνία.

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 30