ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ «ΏΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ» Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Η Τσούχτρα αναδημοσιεύει τα όσα είπε ο εκλεκτός πρόεδρος της Τερψιθέας Δημήτρης Αγγελάτος στην αθλητική εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» μιας και ο ίδιος πιθανόν από σεμνότητα δεν θέλησε να μας βέλει στο κόπο να γράφουμε εγκωμιαστικά γι αυτόν σχόλια .

Στην αθλητική εφημερίδα  «Ώρα για Σπορ» μίλησε ο νέος πρόεδρος του Α.Ο Τερψιθέας Δημήτρης Αγγελάτος. Ποιο είναι το πλάνο του για την ομάδα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣΑ. Το glyfada24.gr αναδημοσιεύει τα όσα είπε νέος διοικητικός αρχηγός της ομάδας.

Νίκες, επιτυχίες, άνοδοι, τίτλοι. Ωραία και… καλά είναι όλα αυτά, ωστόσο οι άνθρωποι που ηγούνται, πλέον, της Τερψιθέας είναι αποφασισμένοι να τοποθετήσουν πίσω από τον μεγεθυντικό φακό κάποια άλλα πράγματα, μάλλον πιο σημαντικά, που συχνά μένουν ξεχασμένα στη σκιά του πρωταθλητισμού. Ο Δημήτρης Αγγελάτος, επικεφαλής της νεοσύστατης διοίκησης, έδωσε το στίγμα της δουλειάς που θα γίνει, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητα θα είναι οι υποδομές, είτε αφορούν στα παιδιά των ακαδημιών, είτε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις.
«Μας ενδιαφέρουν πιο πολύ και πάνω από όλα οι υποδομές της ομάδας. Σε αυτές θα ρίξουμε το βάρος, στα δύο χρόνια της θητείας μου. Θα κοιτάξουμε να λύσουμε κάποια ζητήματα στα οποία υπάρχει πρόβλημα, ενώ θέλουμε να μεγαλώσουν κι άλλο οι ακαδημίες μας. Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 200 παιδιά στο ποδόσφαιρο και 300 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, στο μπάσκετ» σχολίασε αρχικά ο κ. Αγγελάτος, που είναι επίσης αντιδήμαρχος πόλης και τεχνικών υπηρεσιών Γλυφάδας, για να προσθέσει: «Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια, αν η ομάδα πήγαινε για κάτι καλύτερο, δεν θα είχαμε… πρόβλημα. Όμως, δεν θα είναι αυτοσκοπός».
Αναλυτικά, το νέο διοικητικό συμβούλιο της Τερψιθέας συστάθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Δημήτρης Αγγελάτος, α’ αντιπρόεδρος: Ντίνος Μακρής, β’ αντιπρόεδρος: Νίκος Τσαμπίρας, Γενικός γραμματέας: Βασίλης Μουλακάκης, Ταμίας και υπεύθυνος υποδομών: Στέλιος Τσιρόπουλος, Γενικός αρχηγός ποδοσφαίρου: Γιώργος Τρακαζίκης, Γενικός αρχηγός μπάσκετ: Ηρακλής Χρηστάκης, Ειδικός γραμματέας: Δημήτρης Περάκης, Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Δημήτρης Μητσιόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί πως, γύρω από το ζήτημα του προπονητή, οι υπεύθυνοι βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Κώστα Βλάχο, ενώ θα πραγματοποιηθούν περίπου πέντε-έξι προσθήκες, που θα αλλάξουν ως έναν σημαντικό βαθμό το προφίλ της Τερψιθέας.
πηγή: ΩΡΑ των σπορ

αφήστε ένα σχόλιο


+ τρία = 12