ΤΗΣ ….ΑΝΑΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠ – ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ???

Η είσοδος του κ. Δ. Καραπάνου στον συνδυασμό του ευρωβουλευτή και υποψηφίου δημάρχου Γ. Παπανικολάου γεννά πολλά ερωτηματικά και οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους δημοτικούς συμβούλους της π. παράταξης Βαρβιτσιώτη με πιθανότητα οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν να είναι απρόβλεπτες. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι στον συνδυασμό “η Γλυφάδα μας” έχουν βγει τα μαχαίρια για τα καλά και μάλιστα κάνουν λόγο για την έντονη διαφωνία του Υπουργού Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη ο οποίος για πρώτη φορά δείχνει έντονα ενοχλημένος από τους χειρισμούς του κ. Γ. Παπανικολάου για το θέμα του κ. Δ. Καραπάνου.

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Καραπάνος στην ανακοίνωση του λέει ότι συστρατεύεται στο πλευρό του κ. Γ. Παπανικολάου για την βαθιά ανανέωση των τοπικών πολιτικών δυνάμεων..

Εδώ θα πρέπει να σταθούμε να θυμίσουμε και να πούμε ότι ο κ. Δ. Καραπάνος είναι ο άνθρωπος που έχει μηνύσει όλη την παράταξη “Μαζί για την Γλυφάδα” καθώς και τον επικεφαλής της σημερινό Υπουργό Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη για κακουργηματική απιστία για την υπερτιμολόγηση των γνωστών οικοπέδων Παπαδημητρίου.

Η απορία πλέον όλων είναι πως μπορούν να βρεθούν μαζί στο ίδιο ψηφοδέλτιο μηνυτής και μηνυόμενοι;

Πως γίνεται από την μια ο κ. Δ. Καραπάνος μιλά για το “Βατοπαίδι της Γλυφάδας” και κι από την άλλη μπορεί να συναναστρέφεται και να συνεργάζεται με αυτούς που πριν λίγο καιρό κατήγγειλε;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι παρά την επέμβαση κάποιων να σταματήσει το θέμα και να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας Βαρβιτσιώτη..

αφήστε ένα σχόλιο


− πέντε = 4