ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ!!!

Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε την Τετάρτη το μεσημέρι, ο δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης.

Μέσα από τον γνωστό χειμαρρώδη λόγο του μίλησε αναλυτικά για τα επιτεύγματα της δημοτικής αρχής και τον απαράδεκτο λασποπόλεμο που δέχεται.  Στην συνέχεια δεν παρέλειψε να πει ότι παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο έγιναν σημαντικά έργα στην πόλη μην παραλείποντας να ευχαριστήσει την οικογένεια Μαρτίνου, τονίζοντας με έμφαση ότι η Γλυφάδα σήμερα είναι ένας από τους ισχυρότερους δήμους, με ανθρώπινο πρόσωπο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε για τα έργα υποδομής, το περιβάλλον, την πράσινη ανάπτυξη, τις αθλητικές υποδομές. την κοινωνική αλληλεγγύη. την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας, καθώς και για τα αυθαίρετα, τα οικονομικά του δήμου και τις δικαστικές διαμάχες, ακόμα και για τους φευγάτους της παράταξης τους οποίους όπως χαρακτηριστικά είπε “τους αφήσαμε να φύγουν γιατί θέλαμε να φύγουν” αλλά και την πληθώρα των βιογραφικών που περιμένουν να αξιολογηθούν.

Δείτε ακόμη τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έδωσε στους δημοσιογράφους, καθώς και την έκκληση και παρότρυνση προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους να λειτουργήσουν καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο με ήθος αξιοπρέπεια και σεβασμό, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και λαϊκίστικα φτηνά τεχνάσματα .

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


8 × οκτώ =