Συναγερμός για την εξαφάνιση 28χρονης εγκύου από τα Χανιά

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή των Χανίων, καθώς εξαφανίστηκε μια 28χρονη έγκυος, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει missing alert.

Συγκεκριμένα, στις 27//07/2022, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Γεωργιούπολης Χανίων, η Ιωάννα Ρέβη, 28 ετών.

Έτσι, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ιωάννας Ρέβη σήμερα, 28/07/2022 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη κύηση και συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Ιωάννα Ρέβη έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο φόρεμα, μαύρο κολάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε μαύρη βαλίτσα και μαύρο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

αφήστε ένα σχόλιο


6 − τέσσερα =