ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝ.ΕΟ.Ν Α.με.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησε ο Σύλλογος ΕΝ.ΕΟ.Ν. Α.μ.ε.Α Γλυφάδας και Νοτίων Προαστίων στις 19/1/2013 την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου κα Δωροθέα Ζουμπουλίδου, η οποία αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για την νέα χρονιά, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε.

Στην συνέχεια έγινε βράβευση των Παραολυμπιονικών από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012, καθώς και των κυρίων Χ. Αλεξανδρή και Γ. Στυλιαρά για την εθελοντική τους προσφορά και την έμπρακτη συμπαράστασή τους στο Σύλλογό μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, καθώς και την Αντιδήμαρχο Πόλεως και μέλος μας κ. Ν. Αργυροπούλου, τις Δημοτικές Συμβούλους και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας, κυρίες Ζαμπετονίδου και Α. Λιγνού, την κ. Καραμηνά, την κεντρική διοίκηση με Πρόεδρο την κ. Ζούππα Λίτσα και τα μέλη τους, τον κ. Καρδασόπουλο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευριάλη», την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας κ. Καυκά, καθώς και Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας τον κ. Λινό.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλα τα καταστήματα για την προσφορά τους και για την συνεχή στήριξή τους, το Σύνδεσμο Φίλων Χορού Τερψιθέας που μας χάρισαν υπέροχες στιγμές με τους χορούς τους, ιδιαίτερα την πρόεδρο τους κ. Βατιμπέλα που είναι πάντα δίπλα μας και την κ. Μπέσσυ Αργυράκη που μας ταξίδεψε με την φωνή της.

Για Το ΔΣ του Συλλόγου μας

Η Πρόεδρος

Δ. Ζουμπουλίδου

Η Γραμματέας

Κ. Σταύρου

foto 1 500 foto 2 500 foto 3 500

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 1 = οκτώ