«ΣΤΙΣ 4/2 ΣΤΙΣ 2μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΨΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

Νέο βίντεο αναρτήθηκε από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου στο οποίο καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής (4/2) για το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων. 
«Η Μακεδονία είναι Ελλάδα», ακούγεται να λέει μία αντρική φωνή ενώ στη συνέχεια καλεί τους πολίτες να παρευρεθούν στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να συμμετέχουν στην συγκέντρωση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών η συμμετοχή στο συλλαλητήριο αναμένεται να φτάσει τους 1,5 εκατομμύρια διαδηλωτές.

«Στις 4/2 στις 2μμ στο Σύνταγμα, ο Ελληνικός λαός υψώνει το ανάστημά του και διατρανώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν διατίθεται να ξεπουλήσει την ιστορία του. Καμία παραχώρηση του όρου Μακεδονία ή παραγώγου του, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στην ονομασία των Σκοπίων. Η ιστορία μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη», αναφέρουν επίσης οι διοργανωτές.

 

αφήστε ένα σχόλιο


δυο + = 9