ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πρόσφατη φωτογραφία του συλληφθέντα στον Βύρωνα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Αντώνη Σταμπούλου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. 

tromokrzatis

Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών. Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τον συλληφθέντα να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διαβεβαιώνει πως εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

«Καθαρά» τα δύο διαμερίσματα στην Αθήνα

Εν τω μεταξύ, «καθαρά» είναι τα διαμερίσματα στην Κυψέλη και το Θησείο, στα οποία έκανε έρευνα νωρίτερα σήμερα η Αντιτρομοκρατική. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εικάζουν ότι το 48αωρο μετά τη σύλληψη του Σταμπούλου στο γκαράζ στον Βύρωνα, ο οποίος αρνήθηκε κάθε συνεργασία με τις αρχές, ήταν καθοριστικό στο να δώσει χρόνο στους ασύλληπτους συνεργάτες του να απομακρύνουν στοιχεία από τα διαμερίσματα. Δεν αποκλείουν ωστόσο τα συγκεκριμένα διαμερίσματα να τα έχουν «καθαρίσει» σε προγενέστερο χρόνο, αμέσως μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο πατρικό σπίτι του συλληφθέντος, στο Μαρούσι. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του πρακτορείου, το διαμέρισμα στην Κυψέλη άνοιγε με κλειδιά, που βρήκαν οι αστυνομικοί στο πατρικό σπίτι του Σταμπούλου, ενώ το διαμέρισμα στο Θησείο, χρησιμοποιείται ως ατελιέ συγγενικού του προσώπου.

Πάντως, τόσο χθες στο Μαρούσι, όσο και στα δύο διαμερίσματα σήμερα, δεν βρέθηκε οπλισμός, ή άλλα αντικείμενα της οργάνωσης, μέλος της οποίας φέρεται να είναι ο Αντώνης Σταμπούλος, αλλά αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις σε δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν και άλλα διαμερίσματα – κρυσφύγετα, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε δρόμο, του οποίου το όνομα είναι γνωστό, καθώς ένα από τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου, φέρει καρτελάκι με το όνομα της παραπάνω οδού, αλλά όχι την περιοχή.

”The New Daily Mail”

αφήστε ένα σχόλιο


× 1 = τρία