Στη Γλυφάδα στο Antart ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τρεις μόνο εμφανίσεις στις 29, 30 & 31 Μαρτίου

Μετά από ένα επιτυχημένο τετράμηνο εμφανίσεων στην Ακτή Πειραιώς με τον Γιάννη Ζουγανέλη και το Σάκη Μπουλά, και μετά τις προγραμματισμένες του συναυλίες στο εξωτερικό (Αυστραλία, Λονδίνο) ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχεται την άνοιξη με τρεις μοναδικές εμφανίσεις (29, 30 & 31 Μαρτίου) στην νέα μουσική σκηνή της Γλυφάδας Antart.

O Μιχάλης θα μοιραστεί με το κοινό του Antart ένα συνδυασμό από τις γνωστές και αγαπημένες του επιτυχίες, αλλά και τα νέα του τραγούδια που αναμένεται να ομορφύνουν το φετινό μας καλοκαίρι. Ο σημαντικότερος συνθέτης και τραγουδιστής της γενιάς του, ο Μιχάλης παραμένει εδώ και μια δεκαετία πρωταγωνιστής στη ελληνική μουσική σκηνή και ξέρει να ξεσηκώνει με τρόπο μοναδικό τον κόσμο στις live εμφανίσεις του.

Με μια μουσική διαδρομή, που του χάρισε πλατινένιους δίσκους και τραγούδια που αγαπήθηκαν στο χρόνο, και με μια σταθερή και πολύχρονη σχέση με το κοινό, ξέρει να μας ταξιδεύει στο ρυθμό του. Ετοιμαστείτε να τραγουδήσετε μαζί του ένα αξέχαστο και ανεξάντλητο ρεπερτόριο… από τα «Χέρια ψηλά», «Πάρτυ» και «Όλα ή τίποτα»… ως τα πιο πρόσφατα «Τρεις Ζωές» και «Πλάι – Πλάι». Όλα αυτά για τρεις μόνο μέρες στη νέα μουσική σκηνή της Γλυφάδας Antart.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + = 9