Σπύρος Δήμου Αντιδήμαρχος δημοτικών εγκαταστάσεων και δημοτικής αστυνομίας: Μιλάει λίγο αλλά λέει πολλά!

Πάντα είχα και έχω την καλύτερη σχέση σεβασμού και εκτίμησης με τον αντιδήμαρχο δημοτικών εγκαταστάσεων και δημοτικής αστυνομίας Σπύρο Δήμου.

Πέρα από την σοβαρότητα, την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει στην εκτέλεση των καθηκόντων του είναι ένας άντρας με φιλότιμο που δεν κάνει δεύτερες σκέψεις, δεν του αρέσει η ρουφιανιά, δεν γλύφει εκεί που φτύνει, «μιλάει λίγο αλλά λέει πολλά». Είναι ένας αξιόλογος, έντιμος καθ’ όλα Κύριος που θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται και να λειτουργούν οι δημοτικοί σύμβουλοι στη Γλυφάδα που δυστυχώς ορισμένοι εξ αυτών αποτελούν την Ελίτ του χαφιεδισμού και ξεχωρίζουν για το ρουφιανιλίκι .

Κύριε Δήμου, φίλε Σπύρο ξεχωρίζεις πραγματικά για το ήθος και την ευθύτητα του λόγου σου και οφείλω για μια ακόμη φορά να σου δώσω συγχαρητήρια γιατί εσύ μπορείς και μιλάς εκεί που οι άλλοι σωπαίνουν. Σε χαίρομαι γιατί στέκεσαι απέναντι στα φαινόμενα οσφυοκαμψίας, δουλικότητας και γλοιωδίας και σε εκτιμώ γιατί μπορείς και τα χώνεις στην ματαιόδοξη υστεροβουλία των πεντακαθαρίδηδων και το ψωνισμένο τους πάθος που καταντάει σε μωρία.

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × 1 =