Σον Κόνερι: Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες του θρύλου

Θλίψη σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Σον Κόνερι, ο οποίος έσβησε ήσυχα στον ύπνο του το Σάββατο, περιτριγυρισμένος από τους δικούς του και αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη κληρονομιά από ταινίες που αγαπήθηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους.

Εκτός από το «αντίο» συναδέλφων και χιλιάδων θαυμαστών, συγκίνηση προκάλεσαν και τα λόγια της χήρας του εμβληματικού σταρ, Μισελίν Ροκμπρίν, η οποία αποχαιρέτισε τον επί 45χρόνια αγαπημένο της αποκαλύπτοντας ότι το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με την άνοια.

Την ίδια ώρα, η Daily Mail δημοσιεύει μια φωτογραφία που πιστεύεται ότι είναι από τις τελευταίες του θρυλικού σταρ.

Σε αυτήν ο Σερ Σον Κόνερι εμφανίζεται να ποζάρει με την πολυαγαπημένη του σύζυγο κρατώντας τρυφερά το χέρι της, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή. Η φωτογραφία, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, τραβήχτηκε στη 45η επέτειο γάμου του ζευγαριού, στις 6 Μαΐου του 2020 στις Μπαχάμες, όπου ο Σον και η γυναίκα του ζούσαν εδώ και δεκαετίες.

Νωρίτερα, η βρετανική εφημερίδα είχε δημοσιεύει μια άλλη σχετικά πρόσφατη φωτογραφία του σταρ, που το τελευταίο διάστημα έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τον φωτογραφικό φακό λόγω των προβλημάτων υγείας του.

Σε αυτήν την φωτογραφία αποτυπώνεται μια ακόμα γλυκιά οικογενειακή στιγμή: Ο Σον Κόνερι ποζάρει με τον γιο του Τζέισον στα 89α γενέθλιά του. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να χαμογελά γλυκά σηκώνοντας τον δείκτη του χεριού του ψηλά στον αέρα, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του και η σύντροφος του γιου του, Φιόνα Άπτον

 

newsbeast

αφήστε ένα σχόλιο


× 8 = οκτώ