ΣΚΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ: Η ΝΥΦΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ!!

Απρόσμενη τροπή έλαβε η σχέση του ηθοποιού Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ένα μήνα πριν το γάμο τους. 

Το ζευγάρι απολάμβανε μερικές στιγμές ηρεμίας, με φίλους, στην Πάτμο. Σημειωτέον ότι ήδη βρίσκονταν στην φάση της αποστολής των προσκλητηρίων. Ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος που ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και δημοσίως (πρόσφατα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε ανεβάσει στη σκηνή την σύντροφό του, σε παράστασή του, εκφράζοντάς της τον έρωτά του με ένα τραγούδι) είχαν προγραμματίσει μετά το Νησί της Αποκάλυψης να μεταβούν στην Κω, ολοκληρώνοντας εκεί τις διακοπές τους πριν επιστρέψουν στην Αθήνα και μπουν στην τελική φάση των προετοιμασιών για το γάμο, που ήταν προγραμματισμένος για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ξαφνικά, γύρω στο Δεκαπενταύγουστο (δυο μέρες πριν για την ακρίβεια, σύμφωνα με την Espresso) τα πράγματα άλλαξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη κάτι που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην δημοσιογράφο να το προσπεράσει, να συνεχίσει κανονικά τη σχέση της με τον ηθοποιό και να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα μήνα. Φιλικές πηγές του ζευγαριού ανέφεραν ότι αυτό που συνέβη προκάλεσε έναν μεγάλο καβγά, με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ουσιαστικά να… διώχνει τον ηθοποιό και από τη ζωή της και από το νησί όπου συνέχισε τις διακοπές της παρέα με τους φίλους της. Ενα τρίτο πρόσωπο είχε μπει ανάμεσά τους.

Ανθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός είναι οριστικός και αμετάκλητος.

Οι τελευταίες κοινές φωτογραφίες που πόσταρε η δημοσιογράφος στο Ιnstagram, μαζί με τον ηθοποιό, μόλις λίγες ημέρες πριν το χωρισμό:

Από το ταξίδι στη Βενετία κατά τη διάρκεια του οποίου έγινε η πρόταση γάμου:

Το ζευγάρι σε παλαιότερες ευτυχισμένς στιγμές: 

 

 

 

 

 

 iefimerida.gr

αφήστε ένα σχόλιο


+ 4 = πέντε