ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙΑΤΙ «ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΓΑΜΟ»

Είχαν μια έντονη σχέση αν και ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερή του – Σε πρώτο βαθμό, το δικαστήριο επέβαλε στον δράστη κάθειρξη 18 ετών καθώς του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου

Από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών αναμένεται να εκδοθεί σήμερα η απόφαση για τη δολοφονία της 39χρονης Άρτεμις Γαβαλά, στο Πόρτο Γερμενό, το 2013. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται για άλλη μια φορά ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της.

Σύμφωνα με τη πρωτόδικη απόφαση, ήταν ξημερώματα της 14ης Μαΐου του 2013, όταν η άτυχη 39χρονη μαζί με τον τότε 26χρονο σύντροφό της επισκέφθηκαν το εξοχικό των γονιών του, στο Πόρτο Γερμενό. Εκεί λογομάχησαν έντονα και ο άντρας έπιασε την Άρτεμη από το λαιμό, με αποτέλεσμα η 39χρονη να χάσει τις αισθήσεις και να πάθει καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Σε πρώτο βαθμό, το δικαστήριο επέβαλε στον δράστη κάθειρξη 18 ετών καθώς του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Ωστόσο, τον κήρυξε αθώο για την κλοπή κάποιων κοσμημάτων, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, κοσμήματα που ανήκαν στο θύμα και βρέθηκαν σε ένα αυτοκίνητο που ανήκε στον πατέρα του δράστη αλλά δεν το χρησιμοποιούσε πολύ συχνά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο γυμναστήριο όπου εργαζόταν η Άρτεμις, ως ρεσεψιονίστ. Η Άρτεμις ήταν ήδη παντρεμένη, ενώ ο δράστης που ήταν κατά πολύ νεότερός της, πήγαινε σε σχολή οδοντοτεχνικών και δούλευε ως διανομέας φαγητού. Κάποια στιγμή η Άρτεμις και ο δράστης έμειναν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά μετά από καιρό, ήρθαν τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους. Η Άρτεμις ζητούσε επίμονα να παντρευτούν και να δημιουργήσουν οικογένεια, ενώ ο δράστης ήθελε να τακτοποιηθεί, πρώτα, επαγγελματικά.

αφήστε ένα σχόλιο


4 + = δέκα