ΣΑΤΥΡΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Κυκλοφορούσε με μοτοσικλέτα στην πόλη, εντόπιζε μοναχικές νεαρές γυναίκες, τις πλησίαζε χωρίς να τον αντιληφθούν και τις… χάιδευε στα απόκρυφα σημεία τους

Ανησυχίες στον θηλυκό πληθυσμό της Κομοτηνής προκαλούσε τον τελευταίο μήνα η  δράση ενός νεαρού σάτυρου που κυκλοφορούσε με μοτοσικλέτα στην πόλη, εντόπιζε μοναχικές νεαρές γυναίκες, τις πλησίαζε χωρίς να τον αντιληφθούν και τις… χάιδευε στα απόκρυφα σημεία τους!

Ο 18χρονος Έλληνας δράστης έπεσε στα χέρια αστυνομικών που είχαν στήσει περιπολίες σε διάφορα σημεία της πόλης και κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά τις καταγγελίες που δέχθηκαν για μια ακόμη επίθεση. Στην σύλληψή του βοήθησε το υλικό από κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων,  οι οποίες κατέγραψαν την πορεία του ως το… σπίτι του!

Κατά την έρευνα που έγινε, κατασχέθηκαν ένα μπουφάν, δύο κράνη μηχανής και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο νεαρός. Στην προανάκριση, ομολόγησε τέσσερις επιθέσεις σε βάρος γυναικών ηλικίας 19 ως 22 χρόνων και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του, ενώ ερευνάται αν διέπραξε και άλλες. Ο 18χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, η οποία του άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

αφήστε ένα σχόλιο


ένα × 5 =