ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ,ΠΑΠΠΑ, ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ, ΦΙΛΗ, ΒΟΥΤΣΗ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ, ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ!ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ξεδιπλώνεται σιγα σιγα το χρονικο του πρωινου της Μεγαλης Προδοσιας με την υπογραφη του Α.Τσιπρα στο 3ο Μνημονιο!
Λιγο Πολυ γνωριζουμε απο τα διαφορα δημοσιευματα για το χρονικο των υποτίθεται 17 ωρών σκληρών διαπραγματεύσεων.
Αυτο που δεν γνωριζουμε ειναι πως την πατησαν Πουτιν-Ρωσια απο τον Α.Τσιπρα!

Πως η CIA επιασε στον υπνο την Ρωσικη Αρκουδα!

Ενα ιδιοφυες σχεδιο των μυστικών υπηρεσιων των ΗΠΑ, ξεγελασαν του δε Ρωσους, οτι η Ελλαδα θα ζητουσε απο αυτους οικονομική βοήθεια,
και απο την αλλη να θορυβισει μια κινηση αυτη της Ελλαδας,τους Γερμανους-ΕΕ.

Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής, τέσσερις μέρες μετά τη συμφωνία Ελλάδας και πιστωτών, στις 16 Ιουλίου 2015, ο Ελληνας πρέσβης στην Ουάσιγκτον, Χρήστος Παναγόπουλος, συντάσσει απόρρητο τηλεγράφημα στο οποίο συνοψίζει την πολύμηνη συνεργασία Ουάσιγκτον – Αθήνας, με στόχο να αντιμετωπιστεί η επιθετικότητα του Βερολίνου, να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να υπάρξει συμφωνία με διάρκεια στον χρόνο. Από μια προσεκτική ανάγνωση του κειμένου, προκύπτει ότι επί της ουσίας οι ΗΠΑ συμβούλευαν την κυβέρνηση Τσίπρα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αναφορες μαλιστα κανουν οτι << Ο Τσίπρας στις διαπραγματεύσεις φορούσε… «κοριό» Τον συμβούλευαν συνεχώς οι ΗΠΑ» λέει απόρρητο έγγραφο!

Τα Προβοκατορικα Δημοσιευματα του Δυτικου Τυπου!

Συμφωνα με δημοσιευμα των FT : Πράκτορες του Πούτιν ετοιμάζουν αποσταθεροποίηση σε Ελλάδα και Βαλκάνια!
Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να κάνει ο Πούτιν για να γίνει λιγότερο επώδυνη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, όμως μία κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου στην Ελλάδα θα την καθιστούσε ανοχύρωτη στην στρατηγική του εξαναγκασμού και της ανατροπής που ακολουθεί η Ρωσία, εκτιμούν σε κύριο άρθρο τους οι Financial Times.
Οι επιδιώξεις του  Πούτιν είναι  μια κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου στην Ελλάδα, που θα την καθιστούσε ανοχύρωτη στην στρατηγική του εξαναγκασμού και της ανατροπής που ακολουθεί η Ρωσία για να επεκτείνει την επιρροή της και τον έλεγχο της στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Καραμελα τον δυτικον οτι:»Ο Πούτιν δεν έχει λεφτά για να βοηθήσει την Ελλάδα»

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν γνωρίζει «ότι δεν μπορεί πραγματικά να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα. Δεν διαθέτει γι αυτό αρκετά χρήματα» υποστήριξε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Έλμαρ Μπροκ.

«Η Ρωσία δεν μπορεί να επαναφέρει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και οι Έλληνες δεν θα ήθελαν το βιοτικό επίπεδο των Ρώσων» είπε ο κ. Μπροκ στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD και στην εφημερίδα Bild και, αναφερόμενος σε πιθανές ρωσικές επενδύσεις σε έργα υποδομής στην Ελλάδα, εκτίμησε ότι αυτά τα σχέδια αντιπροσωπεύουν ξεκάθαρα ρωσικά και όχι αληθινά ελληνικά συμφέροντα!

Τα παιχνιδια και η τρελιτσα του Α.Τσιπρα στον Πουτιν!

Γερμανικά ΜΜΕ: Ο Τσίπρας έκανε τον Πούτιν να βαριέται! Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα απασχολεί σήμερα το σύνολο του γερμανικού Τύπου, με ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχόλια.«Ο βασιλιάς και ο γελωτοποιός του» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην εφημερίδα Die Welt, στο οποίο επισημαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας έκανε τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν να βαριέται. «Ο Πούτιν κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να παίξει τον ρόλο του καλού οικοδεσπότη, όταν υποδέχτηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό Τσίπρα. Μπορούσε κανείς να διακρίνει στον Πούτιν ενα μεγαλο εκνευρισμο με τον Α.Τσιπρα, αφου η κουβεντα των δυο ανδρων,και ιδιαιτερα απο την πλευρα του Α.Τσιπρα,ειναι ανουσιες!

Συνεντευξη Α.Τσιπρα στο Πρωτο Θεμα  << Για Ρωσια>>

«Στη Ρωσία δεν πήγα να ζητήσω λεφτά»
Σε ερώτηση για τις σχέσεις με τη Ρωσία ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι αν και η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει σχέσεις με παραδοσιακούς της εταίρους. «Γιατί να μπορεί η Γερμανία και όχι η Ελλάδα;» αναρωτήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός. Η λογική του να κάνουμε ό,τι μας λένε οι άλλοι είναι που οδήγησε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Εγώ στη Ρωσία δεν πήγα ποτέ να ζητήσω λεφτά, εμπορικές συνεργασίες προσπάθησα να κάνω και αυτές βρίσκονται σε καλό στάδιο είπε ο πρώην πρωθυπουργός ζητώντας ο αγωγός αν περάσει από την Τουρκία να περάσει και από την Ελλάδα. Τώρα κάποιοι άλλοι που ενδεχομένως είχαν κάποιες αυταπάτες ότι η Ρωσία ήταν συνέχεια της Σοβιετικής Ένωσης ας τα βρουν με τον εαυτό τους, είπε, «καρφώνοντας» ξανά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

PUTIN

Ρωσικη Εκθεση << Ο Τσιπρας ειναι πιονι Πρωθυπουργός>>

Ποιος ειδε τον Πουτιν και δεν το Φοβήθηκε! Εξαλλος με Α.Τσιπρα-Στελνει μια ντουζινα Πρακτορες στην Ελλαδα να Βρουν τους υπαίτιους-που επαιξαν με την Ρωσια!

Συμφωνα με σεναρια η Ρωσικη  Εκθεση αναφερει οτι : Ο Α.Τσιπρας δεν κυβερνα την Ελλαδα; Στην ουσία συγκυβερνά την Ελλαδα με τους Α.Φλαμπουραρη, Ν.Φιλη, Ν.Βουτση,
αλλα την ιδιαιτερη θεση στην Αρχηγια την εχει ο Ν.Παππας, τιποτα δεν περνα, αν δεν το αποφασιζει πρωτα ο Ν.Παππας! Ο Γ.Σταθακης και ο Ε.Τσακαλώτος βασει της Ρωσικης Εκθεσης τους χρησιμοποιουν σαν πιονια, που με την πρωτη Μεγαλη αποτυχια της πολιτικης του Συριζα, θα τους καψουν, ρίχνοντας σε αυτους την ευθυνη, οπως εκαναν με Βαρουφακη-Λαφαζανη!

Η Αποτυχια των Ρωσων στην Ελλαδα!

Η Ρωσια προσπαθώντας να αναχαιτίσει των Φιλο Μνημονιακά Συριζα  στο Αρμα που λεγετε ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, προσπαθησε να βρει ενα φιλο ρωσικο Ελληνικο Κομμα,
που ισως θα εχει απηχηση στον Ελληνικο Λαο! Αυτο το στοιχειο νομιζαν οτι το  βρηκαν στο Κομμα της Λαικης Ενοτητας, και προσπαθησαν να το στηρίξουν! Αλλα δεν λογάριασαν την βουληση του Ελληνα ψηφοφορου, που το πεταξαν εκτος Βουλης! Τωρα η προσπαθεια τους επικεντρώνεται στα ενδότερα του Συριζα,και συγκεκριμενα στον  Γ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ!
Στο Αρθρο μου με τιτλο- Η Ρωσία Αποκαλύπτει τον Άνθρωπο που θα Αποκαθηλώσει τον Τσίπρα, θα φέρει Ρήξη και Νέες Εκλογές σε λιγότερο από 2 Χρόνια! Αποκαλύπτω τις Ρωσικες ενεργειες, αλλα αποτυχημενες για μενα, και ο λογος ειναι οτι τους εχουν παρει χαμπαρι στο Συριζα, ο Γ.Σακελλαρίδης ειναι παραγκονισμενος μεσα στο Συριζα, και δεν μενει να αποχωρηση και αυτος!

Η Επιστημη σηκωνει τα χερια της για την Ελλαδα!

Η Μεγαλειωδης νικη του Συριζα στις εκλογες επεισε τον Πουτιν, οτι η Ελλαδα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΡΩΣΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ! Αν και εχει πολλες προτασης απο το επιτελειο του,οπως:
Να βγάλουν από την μέση τον Α.Τσίπρα! Να δημιουργήσουν μια κοινωνικη Αναταραχη λογω του Μνημονιου, που θα λαβει γενικευμενες διαστάσεις σε ολες τις μεγαλουπολεις της Ελλαδας! Ολα αυτα τα ενδεχομενα, τα απεκλεισε κατηγορηματικα ο Πουτιν, ζητωντας μια ύστατη προσπάθεια  απο Ρωσικο  Ινστιτουτο Γεω Στρατιωτικων- Πολιτικων μελετων  (γνωστά και ως  think tank) να μελετήσουν τροπους και σεναρια μιας Ελληνικης προσχωρήσεις στην Συμμαχια με την Ρωσια, χωρις να κινδυνεύσει η σταθεροτητα της Ελλαδας!
Ολα αυτα θα τα βρειτε στο Αρθρο μου με τίτλο: Εντολη Πουτιν : Απαλλαξτε την Ελλαδα απο τον Α.Τσιπρα!

Φιλοι Αναγνωστες…..Με ρωτατε ποιος ειμαι εγω, τι ξερω εγω, πως τα γνωριζω ολα αυτα εγω! Οτι ειμαι προβοκατορας,Ακομα και Πρακτορας; Εγω το μονο που εχω να σας πω,ειναι οτι αυτα που θελετε να μαθετε,και συγκεκριμενα την Αληθεια-Την Γνωριζετε! Ειναι μπροστα στα Ματια Σας! Την Ακουτε-Αλλα δεν ψαχνετε δεν ρωτατε,οχι για μενα,αλλα για σας!
Αλλοι συμβιβαστικαν-αλλοι Βριζουν…..και αλλοι λενε Μυθοπλασιες κτλ……….Οταν ακουσετε να σας έρχονται στοιχεια Αποδομησης μου…τοτε να Ανησυχείτε!

Αρθρο  Σπυρος  Πριφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr

αφήστε ένα σχόλιο


× 6 = τριάντα έξι