ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑΣ: «ΜΑΓΚΕΣ» Τ’ Α..ΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΒΡΑΚΑ!!

Για να είμαστε ξεκάθαροι θέλω να πω ότι η υπομονή έχει κι αυτή τα όρια της και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Στην περίπτωση του Ζαχαριάδη στην οποία θα αναφερθώ θα πρέπει να πω ότι ήμουν ένας εξ αυτών που «κράτησα» ώστε να μην φανερωθεί δημόσια  αυτό που ο κόσμος το’χει τούμπανο και εμείς…. Παρά τις προκλήσεις που δεχόμουν, από τα «φιλαράκια» του, προσπαθούσα πάντα να μην τις λαβαίνω υπόψη να δίνω τόπο στην οργή για να μην κάνω αυτά που εγώ κορόιδευα στους άλλους, αυτά που σιχαινόμουν και παρά τις πιέσεις των «φίλων» του να αρπάξω την ευκαιρία και να τον καθηλώσω, δεν το έπραξα.

Δεν το έπραξα όχι γιατί παίρνω χαμπάρι από κουτσαβίστικες απειλές όπως εκείνη του Big Brader που έλεγε ότι θα με στείλει στην εντατική, αλλά μόνο και μόνο από σεβασμό στον εαυτό μου γιατί πιστεύω ότι μεταξύ ανθρώπων και δη ανδρών θα πρέπει να υπάρχουν όρια  και να μην καταφεύγουμε σε χτυπήματα κουτσομπολίστικου περιεχομένου που ενδεχομένως μπορούν να βλάψουν να σπιλώσουν μια οικογένεια, άλλωστε γονείς είμαστε, παιδιά έχουμε και ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Εν τούτοις ο Ζαχαριάδης, αυτό δεν το σεβάστηκε και μέσα από τα ψευτοπροφιλάκια και τον αχαλίνωτο ηλίθιο διαχειριστή της τοπικής αποχαύνωσης, θέλησε να κάνει εις βάρος μου αυτό που ξέρει καλά, αυτό που από «μαλάκτη» τον έκανε ψευτοεκδότη και ψευτοδημοσιογράφο που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας δύσκολες αποστολές  με «σπάνια  προσόντα» στο ενεργητικό του την χυδαιότητα, τον αυριανισμό, την υποκρισία, την κτηνωδία και τον κανιβαλισμό που τον έχουν κάνει να γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη τοπική κοινωνία.

Έτσι με αυτά τα όπλα θέλησε να  με συκοφαντήσει και να με σπιλώσει γιατί προφανώς αυτές τις εντολές έχει πάρει από τον Γιαννακόπουλο κι αυτό μπορώ να το αποδείξω όταν σε παλαιότερη συζήτηση μας στο fb μου εκμυστηρεύτηκε ότι δέχεται πιέσεις από τον Τάσο δλδ τον Γιαννακόπουλο να ανεβάσει κάποια δημοσιεύματα για εμένα προφανώς συκοφαντικά, τότε η απάντηση μου ήταν να κάνει αυτό που του υπαγόρευε η συνείδηση του.

Η προειδοποίηση ότι αν δεν κάτσω καλά η οικογένεια μου θα υποστεί την συκοφαντία  και την σπίλωση δείχνει επακριβώς και την ποιότητα των ανθρώπων που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι και τους τρόπους  που προσπαθούν να εκφοβίσουν για να μου κλείσουν το στόμα.  Έκτοτε ο Ζαχαριάδης προφανώς για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του Γιαννακόπουλου «συνεχίζει μέσω τρίτων» να με συκοφαντεί και να με σπιλώνει δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η εντιμότητα και το ήθος για αυτόν είναι άγνωστες  λέξεις  στην ατζέντα του. Ο Ζαχαριάδης,  δυστυχώς δεν έχει καταλάβει ότι η  ζωή σου επιστρέφει πάντα αυτά που δίνεις και επειδή ο ίδιος υπερηφανεύεται ότι έχει πάντα καλό ρεπορτάζ  θέλω να τον ρωτήσω. Αυτοί οι λεβέντες οι τσαντάκηδες που συνελήφθησαν από την αστυνομία έχουν κάποια σχέση μαζί του ή είναι απλή συνωνυμία? Αυτοί οι λεβέντες που χτυπούσαν ηλικωμένους για να τους αρπάξουν τις τσάντες είναι σήμερα έγκλειστοι στις φυλακές ή όχι?  Εξπέρ της κιναιδογραφίας με πλείστα αήθη χυδαία συκοφαντικά δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν διασύρει και διαπομπεύσει ανθρώπινες αξιοπρέπειες και τις έχουν φτάσει στην απόγνωση θέλω να τον ρωτήσω πως μπορεί να αισθάνεται ένας γονιός  όταν έχει υποστεί ένα τέτοιο κάζο, μια τέτοια συμφορά, ένα τέτοιο ρεζιλίκι, όταν τα παιδιά του συλλαμβάνονται για κλοπές και  φιγουράρουν στα ΔΤ της Αστυνομίας?  Με ποιο ηθικό ανάστημα μπορεί κάποιος να παριστάνει τον υπερασπιστή της  «εντιμότητας» όταν έχει το σώβρακο και τη φωλιά του χεσμένη? Με ποιο ανάστημα  και με ποια λογική μπορεί  κάποιος να έχει απαίτηση να τον σέβονται την στιγμή που ο ίδιος έχει καταξεσκίσει με τη συκοφαντία, το διασυρμό και τη διαπόμπευση ανθρώπινες ψυχές και που καμαρώνει ότι γι αυτά τα εγκλήματα είναι περιζήτητος? Πως είναι δυνατόν και με τι μούτρα μπορεί να κυκλοφορεί κάποιος μετά από τέτοιες προσβολές.?

Εγώ ερωτήσεις κάνω κι αυτό γιατί βλέπω κάποιον Μπραδήμα να γράφει για παιδεραστές, σωματέμπορους , προαγωγούς, να αναφέρεται σε οικογένειες, σε γυναίκες, παιδιά κι άλλες κατάπτυστες μ@λακίες που δίνουν και παίρνουν στο πορνείο ενός αχαλίνωτα ηλίθιου που ξεπερνούν τα όρια και τις κόκκινες γραμμές που αν τις περάσεις μετά… δεν υπάρχει γυρισμός με ότι αυτό συνεπάγεται!!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


− ένα = 6