ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΠΟΤΑΠΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗΣ Ο ΚΙΝΑΙΔΟΓΡΑΦΟΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛΑΚΙΑΣ ΜΠΡΑΔΗΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΧΑΖΑΡΙΑΔΗΣ!!

Εκμαυλιστής των αρχών και των αξιών ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας κατά κόσμον Χαζαριάδης, πουλημένος, αθεράπευτα δολοπλόκος και συκοφάντης, απευθύνεται σε ένα  κοινό που θηλάζει σανό, γουστάρει τα βρώμικα και ηδονίζεται να ακούει εμπορεύσιμα μπινελίκια και ατάκες πεζοδρομίου. Σαφέστατα κανείς σοβαρός αναγνώστης δεν θα μπορούσε να δώσει βάση στις συνωμοσιολογίες και να πάρει στα σοβαρά αυτό το κρυπτόμενο πίσω από διάφορα ψευτοπροφίλ τομάρι και την ελεεινή αποστολή του. Κανείς δεν μπορεί να διασκεδάζει με τα ακραία μπινεδιάσματα και τις χυδαίες συκοφαντίες, αντίθετα οργίζεται όταν βλέπει ότι υποτιμούν την νοημοσύνη του και αηδιάζει όταν βλέπει ότι κάποιοι τυχάρπαστοι απατεώνες εκτοξεύουν μύδρους για ανθρώπους σοβαρούς με ηθική υπόσταση όπως ο Μάριος Κασσέρης.

Πόσο βλάκας μπορεί να είναι όταν γράφει ότι το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes του Μάριου Κασσέρη είναι προϊόν πλουτισμού από την θητεία του ως Αντιδήμαρχος στο Δήμο Γλυφάδας, όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Μάριος Κασσέρης αγόρασε αυτό το αυτοκίνητο πριν καν ασχοληθεί με τα κοινά και φυσικά πριν εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, άλλωστε τα δημόσια έγγραφα και η άδεια του αυτοκινήτου το αποδεικνύουν. Αυτό ο λίγδας το γνωρίζει, αυτή είναι η «μαγκιά» του ξέρει πολύ καλά ότι από την λάσπη όσο κι αν πλυθείς όλο κάτι μένει.

Να σημειώσουμε ότι ο Μάριος Κασσέρης είναι ένας άριστος εκπαιδευτικός με άριστη θητεία,  διετέλεσε  διευθυντής στο 1ο δημοτικό σχολείο και αποδεικνύεται άριστος και στην αυτοδιοίκηση και προπαντός σερνικός και όχι ερμαφρόδιτος και η στάση του αυτή όπως έχουμε ξαναπεί έχει εκτιμηθεί από τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου.

Η αέναη προσπάθεια του ψευτοεκδότη – ψευτοδημοσιογράφου να σπιλώσει τον Μάριο Κασσέρη μέσα από κατάπτυστα και  κιναιδογραφήματα τις αισχρές αναρτήσεις και χυδαίες φωτοσσοπιές, πέφτει κι αυτή στο κενό.

Το κύρος του Μάριου Κασσέρη είναι αδιαπραγμάτευτο και δεν διαφθείρετε από τέτοιες συκοφαντίες και τα ψέματα ενός εκβιαστή με τον μισό ποινικό κώδικα στη πλάτη , άλλωστε στους ψευτολεονταρισμούς της νυφίτσας ο Μάριος Κασσέρης απαντά με μηνύσεις.

ΥΓ

Τα γνωστά, πάλι θα κρύβεται μην τον τσιμπήσουν!

 

Ένα σχόλιο σε ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΠΟΤΑΠΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΗΣ Ο ΚΙΝΑΙΔΟΓΡΑΦΟΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛΑΚΙΑΣ ΜΠΡΑΔΗΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΧΑΖΑΡΙΑΔΗΣ!!

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ  λέει:

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,
    ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌΣ ΤΟΥ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ,
    ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΑΣΣΕΡΗ ΜΑΡΙΟ.
    ΩΣ Δ/ΝΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΖΩΗΣ,ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΠΤΕΤΑΙ ”ΟΠΟΙΑ ΜΟΜΦΗ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΣΣΕΡΗ ΜΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ.
    Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ,ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ-ΠΕΙΡΑΣΜΟ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
    ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕ70,ΕΚΠ/ΚΟΣ

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 5 =