ΠΟΙΟ ΑΥΝΑΝΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ: Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΚΑΥΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

H βλακεία είναι ακατάβλητη, η αλητεία όμως έχει όνομα. Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο διαχειριστής της τοπικής αποχαύνωσης και εναρμονίζεται πλέον με την  «λογική» της παραλογίας .

Ο παραληρητικός παρλαπίπας δίνει για μια ακόμη φορά ρεσιτάλ άγνοιας και ανοησίας. Αφού και πάλι αρέσκεται στο τι κάνω εγώ και τα δημοσιεύματα που ανεβάζω λες και θάπρεπε να πάρω την άδεια του, αναφέρετε ο μωρός στο δημοσίευμα μου σχετικά με την κ. Καυκά, κάνοντας επικριτικά σχόλια που μόνον αυτός λόγω  ιδιοσυγκρασίας μπορεί να κάνει.

Τα επικριτικά σχόλια που κάνει για την κ. Καυκά, δείχνουν επακριβώς ότι βρίσκεται εκεί εξυπηρετώντας τα συμφέροντα κάποιων, ενώ στην κυριολεξία δείχνει μια άνευ προηγουμένου ασχετοσύνη και πάνω στον συριζαίικο παραλληλισμό του, πιάνεται παντελώς αδιάβαστος και λέει ότι παπαριά μπορεί να κατεβάσει ένα ζαλισμένο κι αφηρημένο μυαλό σαν το δικό του.

Το έχω πει πολλές φορές ότι όσες προσπάθειες κάνει κάποιος  να αμυνθεί της ηλιθιότητας αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Πολλές φορές οι δραμαμίνες δεν φέρνουν  το επιθυμητό αποτέλεσμα πόσο δε όταν χρειάζεται να δώσεις απαντήσεις στην απέραντη βλακεία ενός ανθρώπου μόνο και μόνο για να σταματήσεις την  παραπληροφόρηση των πολιτών.

Είναι γνωστό και αποδεκτό απ’ όλους ότι η κ. Καυκά ή όποια δεν πρόλαβε καν να αναλάβει τα καθήκοντα της στο νέο της πόστο, υπήρξε  μια επιτυχημένη Αντιδήμαρχος στο Παιδείας με πολλές ώρες εργασίας και έργο αξιοζήλευτο που οι πολίτες της το αναγνωρίζουν, γι αυτό άλλωστε και είναι ιδιαίτερα αγαπητή και  δημοφιλής. Θεωρώ ότι τα επικριτικά σχόλια για την κ. Άννυ Καυκά είναι όχι μόνον άσχετα και τραγελαφικά αλλά δείχνουν και την σύγχυση που επικρατεί μέσα στο κεφάλι αυτού του ανθρώπου. Πιθανόν η κ. Άννυ Καυκά να είναι ο επόμενος στόχος κι αυτό  γιατί εξυπηρετεί κάποιους, όμως  μέχρι τώρα η κ. Καυκά έχει αποδείξει ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου να την εμπιστευτεί, να στηριχτεί πάνω της, αφού έχει την τόλμη και τον τσαμπουκά όταν χρειάζεται να σπάσει στεγανά και άβατα και να κερδίσει το στοίχημα ακόμα και σε μια τόσο νευραλγική θέση.

Να ενημερώσουμε λοιπόν τον παραληρητικό παρλαπίπα ότι η δημοσιογραφία της αποχαύνωσης την όποια ασκεί και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί πιάστηκαν παντελώς αδιάβαστοι αφού αγνοούν άτι σε ότι έχει σχέση με το εκπαιδευτικό  τομέα την ευθύνη έχει το Υπουργείο Παιδείας και όχι ο Δήμος.  Επίσης θα πρέπει να μαθαίνει για να μην γράφει τσάτρα πάτρα τις  παπαριές που του δίνουν  (πιθανόν δεν ελέγχει αυτά που του δίνουν για να βγάλει τα έξοδα του),  ότι οι Παιδικοί Σταθμοί ανήκουν στο Κ.Α.Π.ΠΑ και όχι στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου, αυτό για να μην κάνει τζάμπα χιλιόμετρα και γίνεται περισσότερο ξεφτίλας από ότι είναι. Επίσης θα πρέπει να ξέρει ότι η αρμοδιότητα που έχει ο δήμος από το κράτος είναι η συντήρηση των σχολικών κτιρίων και όχι με τους εκπαιδευτικούς.

Καλό θα είναι επίσης να λέει και καμιά αλήθεια, γιατί μέχρι ακόμα και σήμερα δεν είδαμε να πει έστω και το παραμικρό για τους «άθλους» και τα «κατορθώματα» του «αξιότιμου» φίλου του Γιαννακόπουλου που κατά κόρον φιλοξενεί στο χαμαιτυπείο που διαχειρίζεται, προφανώς οι δικές του κεραίες δεν πήραν το μήνυμα ότι πίσω από κάποιους «ευυπόληπτους» καθώς πρέπει  «κυρίους», κρύβονται κάποια απομεινάρια της τοπικής κοινωνίας.

 

αφήστε ένα σχόλιο


έξι + = 14