ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΡΓΙΑ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας τεράστιο θέμα εσωκομματικής τριβής έχει δημιουργηθεί με τον δημοτικό σύμβουλο και εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στην Γλυφάδα Σωτήρη Βοργιά. 

Στελέχη που στις εκλογές του Μάιου βρέθηκαν να κοσμούν το ψηφοδέλτιο τη Χρυσής Αυγής σήμερα δεν ανταλλάσουν ούτε μια τυπική καλημέρα μαζί του και μάλιστα λένε ότι όσο είναι μέλλος της παράταξης στην Γλυφάδα, η Χρυσή Αυγή θα χάνει στελέχη και ψηφοφόρους που μετακινούνται σε άλλες παρατάξεις και του χρεώνουν ότι είναι ο μοναδικός υπεύθυνος που συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογές η παράταξη είχε μεγάλη πτώση και υπέστη απώλεια 5 μονάδων.

Εμείς μιλήσαμε με ανθρώπους που είναι φιλικά προσκείμενοι στην παράταξη της Χρυσής Αυγής και κατηγορηματικά μας είπαν ότι ο Σωτήρης Βοργιάς δεν δύναται να είναι επικεφαλής της παράταξης όταν συνεργάζεται με τους εκπροσώπους αυτών που έστειλαν την ηγεσία του κόμματος της Χρυσής Αυγής άδικα και παράνομα στη φυλακή.

Μας είπαν επίσης ότι η παράταξη της Χρυσής Αυγής στην Γλυφάδα διαλύθηκε αμέσως μετά τις εκλογές από υπαιτιότητα του Σωτήρη Βοργιά ο οποίος δεν ενδιαφέρεται για την παράταξη παρά  μόνο για το προσωπικό του συμφέρον.

Ύστερα από αυτές τις καταγγελίες εκτιμούμε ότι οι υπεύθυνοι της ΧΑ που παίρνουν αποφάσεις για τα εσωτερικά του κόμματος θα πρέπει να ρωτήσουν και οι ίδιοι τα στελέχη τους στην Γλυφάδα αν όλα αυτά αληθεύουν και να σκεφτούν σοβαρά την μεγάλη απώλεια των φίλων της Χρυσής Αυγής.

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε × 6 =